.

.

.

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Άρωμα..life style στην ΝΔ Ευρυτανίας!!!





Νέα τομεάρχης η Γιωτα ΤριγώνηΑστέρι η νέα τομεάρχης!!(φώτο)
Τομεάρχης στο νομό Ευρυτανίας ορίστηκε από τη γραμματεία οργανωτικού της ΝΔ η οδοντίατρος Γιώτα Τριγώνη, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του κόμματος μετά και τις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των τοπικών και νομαρχιακών επιτροπών.
“Καθημερινά η κοινωνία αντιμετωπίζει πρωτόγνωρα προβλήματα που σε άλλες εποχές δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Την ευθύνη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών έχει

αναλάβει κατά κύριο λόγω η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας που δίνει καθημερινά την μάχη για την διάσωση της πατρίδας μας. Αποδεχόμενη την πρόταση που μου έγινε για την συμμετοχή μου στη λειτουργία του κόμματος ως τομεάρχης Ευρυτανίας ευελπιστώ να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης που μου δόθηκε από την ηγεσία του κόμματος και να συστρατευτώ και εγώ με την σειρά μου στον καθημερινό αγώνα που δίνουν όλα τα στελέχη του κόμματος για το καλό του τόπου”, τόνισε η κυρία Τριγώνη, προσθέτοντας: “Η αγωνία όλων μας είναι στην κορύφωση της συμμετέχοντας σε μια προσπάθεια που έχει σύμμαχο την κοινωνία και μοναδικό στόχο την βελτίωση των συνθηκών που διαμορφώθηκαν κατά την περίοδο της κρίσης”.
H Γ.Τριγώνη γνωστή και ως "οδοντίατρος των επωνύμων" έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα έντυπα life style με την έντονη, ας πούμε, κοινωνική της ζωή.

Είχε υποβάλει την παραίτησή της από τη θέση του Τομεάρχη Δωδεκανήσων της ΝΔ ,και ο λόγος ήταν η επίθεση  που δέχτηκε για την έκθεση φωτογραφίας στην Κωνσταντινούπολη. αντιδράσεις υποστηρίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο η Γιώτα Τριγώνη προωθεί τον τουρισμό... στην Κωνσταντινούπολη. Οι αντιδράσεις λοιπόν αυτές την ώθησαν να παραιτηθεί από τομεάρχης Δωδεκανήσων.  Τώρα επιστρέφει δριμύτερη.





Πηγή:prassia-eyrytanias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου