.

.

.

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Βραβεύτηκε ο Ανεν

han

Για δεύτερη φορά από τον Ιανουάριο που εντάχθηκε στην ομάδα του Παναιτωλικού ο Φλοράν Ανέν ψηφίστηκε καλύτερος παίκτης της αγωνιστικής. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναδείχτηκε
πρώτος στην ψηφοφορία για τον κορυφαίο του αγώνα με τον Λεβαδειακό και σήμερα έγινε η απονομή του βραβείου στο κατάστημα οπτικών Στέφανος Φελώνης, που εδώ και πολλά χρόνια στέκεται αρωγός της προσπάθειας του Παναιτωλικού, προσφέροντας τη χορηγία του.
Ο Φλοράν Ανέν παραλαμβάνοντας το βραβείο δήλωσε:«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το βραβείο και ευχαριστώ τους φιλάθλους που με ψήφισαν. Βέβαια απ’ τον συγκεκριμένο αγώνα δικαιούμασταν περισσότερα πράγματα. Τώρα οφείλουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε για τον αγώνα της Δευτέρας με την Ξάνθη στο γήπεδό μας. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν στην έδρα μας και να διεκδικήσουμε το καλύτερο στα εκτός».
Την απονομή έκανε η κ. Ευτυχία Φελώνη, που στις δηλώσεις της τόνισε: «Ευχαριστώ που η ΠΑΕ επέλεξε την επιχείρησή μας γι’ αυτή τη βράβευση και συγχαίρω τον Φλοράν για τη διάκρισή του, όπως και όλους τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους. Η ΠΑΕ Παναιτωλικός στηρίζει τις τοπικές επιχειρήσεις εδώ στην πόλη μας και εμείς οφείλουμε να είμαστε στο πλευρό της. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα μας, που με συνεχή προσπάθεια θα ανεβαίνει συνεχώς ψηλότερα».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου