.

.

.

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Γιώργος Γιάκος: "Σε όλα τα παιχνίδια όπως με το Θέρμιο Απόλλωνα"







Ο Γιώργος Γιάκος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού Παναιτωλίου επί του Θέρμιου Απόλλωνα, τονίζοντας πως η ομάδα του είναι κοντά στο στόχο, όμως πρέπει να εξασφαλιστεί και μαθηματικά. Ο νεαρός τεχνικός εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πιθανή άνοδο που θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη στην προπονητική του καριέρα, ενώ δήλωσε πως θα ήθελε και στη συνέχεια σε οποιαδήποτε ομάδα κι αν πάει να βρει έναν πρόεδρο σαν το Γρηγόρη Βασιλόπουλο στον Ολυμπιακό Παναιτωλίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Γιάκου στο olatagoal.gr:

"Ήταν ένα ντέρμπι και για τις δύο ομάδες. Ήταν ξεχωριστό γιατί είχε μεγάλη βαθμολογική σημασία και διαφορετική για τις δύο ομάδες. Εμείς αν κερδίζαμε παίρναμε σημαντική διαφορά, το Θέρμο αν κέρδιζε μας έφτανε και θα είχε πολλές ελπίδες να πετύχει το στόχο που ήταν κοινός και για τους δύο. Παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε και ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Βέβαια το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο σε φάσεις, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι αντίπαλοι δε μπήκαν στην περιοχή μας και εμείς πιέζαμε για το γκολ. Καταφέραμε, σκοράραμε, είχαμε ευκαιρίες και είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα".

Ποια ήταν τα στοιχεία που άλλαξαν την εικόνα του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο;

Γίνανε κάποιες αλλαγές, διορθώσαμε τα μαρκαρίσματά μας και αλλάξαμε την εικόνα της ομάδας.

Πόσο κοντά είναι η ομάδα στο στόχο της απευθείας ανόδου πλέον;
Υπάρχουν ακόμα 12 βαθμοί. Μαθηματικά λοιπόν δεν έχουμε εξασφαλιστεί. Πρέπει και στα επόμενα παιχνίδια να είμαστε σοβαροί, μέχρι να κατακτήσουμε και μαθηματικά την άνοδο. Θεωρητικά το πρόγραμμα και των δύο ομάδων είναι εύκολο και πιστεύω δε θα αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος.

Υπάρχει κίνδυνος εφησυχασμού ή η ομάδα θα έχει την ψυχολογία και θα "καθαρίζει" τα παιχνίδια;
Σίγουρα αλλάξαμε πολλά στο παιχνίδι μας και στη νοοτροπία μας και το καταφέραμε στο έπακρο μπορώ να πω. Ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου θα βλέπει όλα τα παιχνίδια όπως αυτό με το Θέρμιο Απόλλωνα. Δεν αλλάζει κάτι και συνεχίζουμε. Στο τέλος κρίνεται ο πρωταθλητής και έχουμε πλεονέκτημα.

Προσωπικά καθώς σε δύο χρονιές πλέον θα πρέπει να μιλαμε για μια δεύτερη συνεχόμενη άνοδο;
Σίγουρα κάθε προπονητής όταν ξεκινάει την καριέρα του θέλει να έχει επιτυχίες. Είναι πολύ ικανοποιητικό και με ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Οι άνθρωποι της Διοίκησης πόσο βοήθησαν την ομάδα να βρίσκεται τόσο κοντά στο στόχο;
Σίγουρα οι άνθρωποι της Διοίκησης και ιδιαίτερα ο Πρόεδρος βοήθησαν πολύ. Οι ομάδες χτίζονται πρώτα από τη Διοίκηση, μετά από τον προπονητή και μετά από τους παίκτες. Πρέπει να πω όμως πως θα με χαροποιούσε πολύ τα επόμενα χρόνια αν πάω σε άλλες ομάδες να βρω προέδρους σαν το Γρηγόρη Βασιλόπουλο.   


Πηγή: olatagoal.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου