.

.

.

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Αλλαγή ιδιοκτησίας για τον "Anemos 9,37"






Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΚΑΛΤΣΑ:

Μετά από 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα ραδιοφωνικά πράγματα, η διεύθυνση του Anemos 9.37 fm (αδελφοί Καλτσά) έλαβε την απόφαση να αποχωρήσει από τον σταθμό. Απόφαση δύσκολη αλλά μονόδρομος.Ο σταθμός ήδη βρίσκεται υπό άλλη διεύθυνση.
Θέλουμε λοιπόν, εμείς οι αδελφοί Καλτσά, να

ευχαριστήσουμε κατ αρχήν τις εκατοντάδες παραγωγούς, οι οποίοι πέρασαν από τις κονσόλες και τα μικρόφωνα του σταθμού από το 1989 μέχρι και σήμερα, γιατί πραγματικά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να φθάνει στα αυτιά μας μουσική και λόγος με ποιότητα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ακροατές, οι οποίοι μας στήριξαν 25 χρόνια τώρα συντονισμένοι στον αγαπημένο τους σταθμό, αλλά και όλους όσοι μέσω του διαδικτύου ακούν, στα πέρατα της οικουμένης, τον Anemos!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους καλεσμένους των παραγωγών, οι οποίοι με την παρουσία τους ζωντανά στο στούντιο είτε τηλεφωνικά, έβαλαν και αυτοί το λιθαράκι τους να ανέβει αυτός ο σταθμός στο ύψιστο σκαλί της ακροαματικότητας και της αναγνωρισιμότητας. Αποκορύφωνα ήταν η βράβευση του σταθμού
το 2002, στα ραδιοφωνικά βραβεία Ελλάδας - Κύπρου, για την ποιότητα του προγράμματός του. Και αυτό δεν ήταν τυχαίο.
Ηρθε λοιπόν η στιγμή να πούμε το ραδιοφωνικό αντίο με όλους εσάς.
Ευχόμαστε ο σταθμός με την νέα ηγεσία να συνεχίσει τον δρόμο της ποιότητας και θα χαιρόμαστε πάρα πολύ να βλέπουμε να έχει διακρίσεις, να συνεργάζεται με το καλύτερο δυναμικό της περιοχής μας και να αυξάνει περαιτέρω το ακροατήριό του.
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς! Καλή συνέχεια!
Πάνος και Θανάσης Καλτσάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου