.

.

.

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Η κεντρική ομιλία του Δ. Τραπεζιωτη στο Αγρίνιο


Σε μια κατάμεστη από πολίτες του Δήμου Αγρινίου πλατεία Δημάδη πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 15 Μαΐου την κεντρική προεκλογική του ομιλία ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Δημήτρης Τραπεζιώτης.
Ο κ. Τραπεζιώτης ξεκίνησε την ομιλία του ασκώντας δριμεία κριτική στη σημερινή Δημοτική Αρχή την οποία κατηγόρησε ότι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τα κεκτημένα και να σηκώσει το βάρος των μεγάλων διεκδικήσεων της περιοχής, όπως το θέμα του Πανεπιστημίου. Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή έχασε την υπόθεση του Πανεπιστημίου, αφού δεν μπόρεσε να πιέσει και να επιτύχει να δοθούν λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα λειτουργίας του Πανεπιστημίου και των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας. Ο κ. Μοσχολιός , δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει το στοιχειώδες, τη
δημιουργία δηλαδή μιας φοιτητικής εστίας για να συγκρατήσει τους φοιτητές στην πόλη μας.Ο κ. Τραπεζιώτης τόνισε χαρακτηριστικά ότι χωρίς περιφερειακά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα δεν μπορεί να υπάρξει περιφερειακή ανάπτυξη .Ο κ. Μοσχολιός , ανέφερε ο κ. Τραπεζιώτης, στο πρόγραμμά του αναμασά τις ήττες του και τις σερβίρει ως διεκδικήσεις την πόλης.Μάλλον ο κ. Μοσχολιός δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι δήμαρχος και αντιδήμαρχος 12 χρόνια τώρα.Το ίδιο ισχύει για την αναφορά του προγράμματός του στο Πανεπιστήμιο. Είναι απύθμενο θράσος να μιλά για υποδομές και νέα τμήματα ο άνθρωπος που έχασε την αυτονομία του πανεπιστημίου.Ο απερχόμενος δήμαρχος υπόσχεται ενίσχυση των δομών και υπηρεσιών μέριμνας για την τρίτη ηλικία. Ας εξηγήσει τότε γιατί έκλεισε τα δυο από τα τρία ΚΑΠΗ που του παραδώσαμε στον πρώην δήμο Θεστιέων.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου