.

.

.

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Παναιτώλιο: Ετσι τιμά τους νεκρούς της η πολιτεία



Γεγονός ειναι ότι το νεκροταφείο της ενορίας της Αγίας Τριάδας στο Παναιτώλιο δεν βρίσκεται και στην κατάσταση που θα επιθυμούσε κάποιος.
Μπάζα έξω απο την κύρια είσοδο του χώρου, χορταριασμένοι αρκετοί διάδρομοι, μνήματα φτιαγμένα ακόμη και στη μέση των διαδρόμων, αλλά και στο δρόμο πριν το νεκροταφείο για πολλούς μήνες τώρα δεν βρέθηκε κάποιος υπεύθυνος να τοποθετήσει ένα προστατευτικό ώστε να μην πέσει κάποιο αυτοκίνητο σε τρύπα που έχει δημιουργηθεί στο δρόμο.

Χαρακτηριστικό και καυστικό ειναι και το σχόλιο του συντοπίτη μας κυρίου Ηλία Σιαδήμα ( ξεναγού ):

(..KAΛHMEΡOYΔIA ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ''ΣΩΣΟΥΝ'' ..ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ''ΣΩΤΗΡΕΣ'' ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ,ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΟ ΠΙΟ ΦΡΟΝΙΜΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΜΑΣ;ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ''ΣΩΤΗΡΕΣ'' ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ...Α! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..
ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ....ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΠΠΟΙΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΤΟ ΦΡΕΑΤΙΟΝ ΑΥΛΑΚΙΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 20 ΜΕΤΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ ΟΠΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΔΥΤΡΟΧΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΔΟ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΙΛΩΝ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΦΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ..ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΣΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ....ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΠΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙ,ΜΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΟΙ;ΣΩΣΤΗ ΕΡΩΤΗΣΙΣ,ΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΖΩΝΤΕΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ...Υ.Γ. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ Α' ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ''ΣΩΤΗΡΩΝ'' ΜΑΣ ...ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ........ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ''ΣΩΤΗΡΕΣ'', ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩΜΕ ..........)


Και αν και το Παναιτώλιο το επισκεύτηκαν πολλοί πολιτικοί αυτές τις μέρες. Δεν ασχολήθηκαν όμως με τα πραγματικά προβλήματα του χωριού αλλά πιστέψαν πως με το να επισκεφθούν τα καφενεία και να δώσουν μια χειραψία με κάποιους θαμώνες εκεί θα μας ξεγελούσαν άλλη μια φορά.
Όχι κύριοι, καλό και το καφενείο αλλά τα προβλήματα του χωριού δεν λύνονται μεταξύ κρασοκατανάλωσης και ουζομεζέδων. 

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες απο το χώρο του νεκροταφείου, πιο κάτω, γιατί κάποιοι μπορεί να πουν πάλι πως υπερβάλουμε.....





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου