.

.

.

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Γρηγόρης Βασιλόπουλος: "Φεύγω με το κεφάλι ψηλά"





Με ανακοίνωσή του ο απερχόμενος Πρόεδρος του Ολυμπιακού Παναιτωλίου Γρηγόρης Βασιλόπουλος κάνει γνωστό πως η παραίτησή του οφείλεται σε επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους. Ο Γρηγόρης Βασιλόπουλος τονίζει πως την περασμένη χρονιά η ομάδα πέτυχε τους στόχους της και πως φεύγει έχοντας αποκτήσει φίλους. Ευχαριστεί συνεργάτες και τους υπεύθυνους της Ένωσης και εύχεται το επόμενο Συμβούλιο του Συλλόγου να οδηγήσει την ομάδα σε νέες επιτυχίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γρηγόρη Βασιλόπουλου:


Με την παρούσα ανακοίνωση θέλω να αναφέρω τους λόγους που με οδήγησαν στην απόφαση να παραιτηθώ από τη θέση του Προέδρου του Ολυμπιακού Παναιτωλίου.
Επαγγελματικοί και οικογενειακοί λόγοι ήταν αυτοί που με φέρνουν εκτός από μια ομάδα που χτίσαμε φέτος και αποτέλεσε σε κάποιες περιπτώσεις πόλο έλξης για τους ανθρώπους που ασχολούνται με το Τοπικό μας Ποδόσφαιρο.
Πίστευα από την πρώτη στιγμή πως μπορώ να βοηθήσω το Σύλλογο και γι' αυτό μπήκα στη διαδικασία να συμμετέχω ενεργά στην ομάδα του χωριού μου.
Την περασμένη χρονιά έδωσα και την ψυχή μου για την ομάδα. Ξόδεψα χρόνο από τη δουλειά μου και από την οικογένειά μου, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έθεσε.
Την άμεση επάνοδο στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ, τη δημιουργία Ακαδημίας και τη συμμετοχή σε δράσεις που θεωρώ πως πρέπει να έχουν τα ποδοσφαιρικά Σωματεία.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Συμβουλίου που βοήθησαν με τον τρόπο τους στην επίτευξη των στόχων.
Ειδικότερα το Βασίλη Πλαστήρα που με τις καινοτόμες ιδέες του σε αρκετά θέματα, ανέβασε την εικόνα της ομάδας στο ευρύ κοινό.
Νιώθω επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας κύριο Παναγιώτη Παπαχρήστο, τα μέλη του Δ.Σ. της Ενώσεως, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας κύριο Χρήστο Παπαχαραλάμπους και τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας, για τη συνεργασία που είχαμε σε θέματα που αφορούσαν την ομάδα.
Φεύγω γεμάτος και νιώθω ότι η φετινή χρονιά μου έδωσε την ευκαιρία να αποκτήσω φίλους και να γνωρίσω πολλά πράγματα που θα με ακολουθούν στην υπόλοιπη ζωή μου.
Φεύγω με το κεφάλι ψηλά καθώς ακολουθώντας το πλάνο που είχα, έφερα την ομάδα εκεί που αξίζει να είναι, δηλαδή στην Α΄ Κατηγορία. Σύμφωνα πάντα με τις αρχές μου από τις οποίες δεν παρέκκλινα ποτέ.
Εύχομαι στους ανθρώπους που θα αποτελέσουν το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου να οδηγήσουν την ομάδα σε νέες επιτυχίες.

Με τιμή

Γρηγόρης Βασιλόπουλος





Πηγή: olatagoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου