.

.

.

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Ολυμπιακος Παναιτωλίου: Τα αποτελέσματα της εθελοντικής αιμοδοσίας


Ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου πραγματοποίησε στις (07/06/2014) αιμοδοσία, στο καφέ Καθ” οδόν στο Παναιτώλιο, στα πλαίσια των εκδηλώσεων της ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ 2014 του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου.
 Προσήλθαν 17 άτομα και συλλέχθηκαν 11 φιάλες αίμα.
Στην αιμοδοσία έδωσαν το παρών καθώς και
αιμοδότησαν ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Ν.ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ κύριος Παπαχρήστος Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτητών Αιτωλοακαρνανίας κύριος Παπαχαραλάμπους Χρήστος και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Αιτωλοακαρνανίας κύριος Κωνσταντίνου Γιώργος. Το παρών έδωσε ακόμη και ο Γιάννης Παπαρίζος ο οποίος ήθελε να ευχαριστήσει την πρόεδρο του Συλλόγου Αιμοδοτών Αγρινίου κυρία Παπαγιάννη Σπυριδούλα για την άμεση κάλυψη αίματος μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε πάθει τον Νοέμβριο (λίγες ημέρες πριν είχε δώσει αίμα στην αιμοδοσία που είχε διοργανώσει η ομάδα μας).
Η Διοίκηση της ομάδας δήλωσε:
«Στις 17 Νοεμβρίου 2013 κάναμε την πρώτη αιμοδοσία στο γήπεδό μας με απολογισμό 16 φιάλες αίματος, σήμερα στη δεύτερή μας προσπάθεια «μεταφέραμε» την αιμοδοσία στην «καρδιά» του χωριού αλλά μαζέψαμε μόλις 11 φιάλες. Το γεγονός αυτό δεν μας πτοεί γιατί ξέρουμε πολύ καλά πως κάθε βήμα προς την αλλαγή είναι δύσκολο. Θα συνεχίσουμε να καλούμε διαρκώς όλο τον κόσμο του Παναιτωλίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής ναπροσφέρει ένα δώρο ζωής, δίνοντας απλά «10 λεπτά» από τον χρόνο του, όχι για το φίλο του αλλά για τον συνάθρωπό του.» 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου