.

.

.

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεκίνησαν τη Δευτέρα(8/9) οι Ακαδημίες μπάσκετ της ΑΛΦΑ



Η Ακαδημία μπάσκετ της ΑΛΦΑ ξεκινάει και φέτος τη λειτουργία από τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου τις προπονήσεις της όπως και τις εγγραφές της.
Και φέτος θα ξεκινήσουν τα τμήματα στο Αγρίνιο , στο Παναιτώλιο , τη Γαβαλού και τη Λεπενού ενώ μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν τμήματα και σε νέες περιοχές που θα ανακοινωθούν σύντομα.
Η ΑΛΦΑ Basketball Academy είναι στη ευχάριστη θέση παράλληλα να ανακοινώσει και την έναρξη της συνεργασίας της με τον γυμναστή και ειδικό σύμβουλο μυϊκής ενδυνάμωσης και διατροφής Μανώλη Μπιρμπίλη , με τον εξαιρετικό Ιατρό Ορθοπεδικό Βασίλη Τζελτζέ που θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε ειδικές τιμές για τους αθλητές της ΑΛΦΑ και τους γονείς τους. Επίσης τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και η συνεργασία με Ψυχολόγο που θα ενισχύσει το επιστημονικό προσωπικό της Ακαδημίας μας.
Ημέρες και Ώρες Προπονήσεων πρώτης εβδομάδας (Από 8/9 έως 14/9)
Οι πρώτες προπονήσεις της νέας σεζόν θα γίνουν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

  • Δευτέρα: 19:30 στο 11ο-17ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου

  • Τετάρτη: 17:00 στη Γαβαλού

  • Πέμπτη: Θα ανακοινωθεί η ώρα στο Δημοτικό Σχολειο Λεπενούς

  • Σάββατο: 10:00 στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου

Η φιλοσοφία της ΑΛΦΑ Basketball Academy
Η ΑΛΦΑ BASKETBALL ACADEMY είναι μια πρότυπη ακαδημία μπάσκετ που έχει ως σκοπό να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να διαπλάσουν το σώμα και το μυαλό τους σύμφωνα με τις αξίες του αθλητισμού, μαθαίνοντας παράλληλα τα μυστικά του μπάσκετ.
Στόχος των ανθρώπων που ξεκίνησαν αυτή την προσπάθεια είναι να μεταλαμπαδεύσουν την γνώση και τις εμπειρίες που έχουν αποκομίσει από το χώρο του μπάσκετ στα νέα παιδιά.
Στην ΑΛΦΑ 93 BASKETBALL ACADEMY τα παιδιά είναι οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ και γι’ αυτό πρέπει να ευχαριστιούνται και να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της προπόνησης. Να φεύγουν πάντα χαρούμενα και ικανοποιημένα από το γήπεδο.
Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε μια ακαδημία που θα διαπλάθει σωστούς χαρακτήρες με ήθος και αξίες στον αθλητισμό και στη ζωή και να θέσει τις σωστές βάσεις για την διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους καλλιεργώντας ιδανικά και αξίες όπως η ομαδικότητα, η συνεργασία, η κοινωνικότητα, η πειθαρχία και η αλληλεγγύη.
Οι εξειδικευμένοι σε τμήματα υποδομής συνεργάτες της ακαδημίας μαζί με τη γνώση, την εμπειρία και το κύρος του Ντίνου Καραπιπέρη αποτελούν εγγύηση για την επίτευξη των στόχων μας.
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσα από το www.alfa93.gr και στο email alfa93bc@gmail.com και στα τηλέφωνα:
Ντίνος Καραπιπέρης τηλ. 6974901510
Νίκος Σβίγγος τηλ. 6974142196
Νεκτάριος Διδασκάλου τηλ.6945516332
Χάρης Γεωργας τηλ. 6944582167

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου