.

.

.

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Με μουσική του Παναιτωλιώτη Γιάννη Ψειμάδα η Τελετή Αφής της Φλόγας,για το Χειμερινό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας “Vorarlberg &Liechtenstein 2015”.


Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου, στις 11.00 στο Παναθηναϊκό Στάδιο, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή διοργανώνει την Τελετή Αφής της Φλόγας, για το Χειμερινό Ολυμπιακό
Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας “Vorarlberg & Liechtenstein 2015”.
Η Τελετή θα πραγματοποιηθεί με το παραδοσιακό τελετουργικό, με Πρωθιέρεια την Κατερίνα Λέχου, χορογράφος θα είναι η Άρτεμις Ιγνατίου ενώ τη μουσική έχει γράψει ο Γιάννης Ψειμάδας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. 

Την Φλόγα θα παραδώσει ο Πρόεδρος της ΕΟΕ κ. Σπύρος Καπράλος στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής και Γενικό Γραμματέα της Ολυμπιακής Επιτροπής της Αυστρίας, κ. Peter Mennel καθώς και στον Πρόεδρο της Ολυμπιακής Επιτροπής του Λιχτενστάιν, κ. Leo Kranz.
To 12o Χειμερινό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας “Vorarlberg & Liechtenstein 2015”, θα διεξαχθεί στην Αυστρία και το Λιχτενστάιν από τις 25 ως τις 30 Ιανουαρίου και θα πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες μέχρι 18 ετών.
Είναι η πρώτη φορά από το 1993 που η συγκεκριμένη διοργάνωση θα φιλοξενηθεί παράλληλα σε δύο χώρες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου