.

.

.

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Δωρεαν εμβολιασμός μαθητών στο Αγρίνιο


Με πρωτοβουλία του  ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και σε συνεννόηση με τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ  ΤΟΥ  ΚΟΣΜΟΥπραγματοποιήθηκε  με μεγάλη συμμετοχή την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Αγρινίου, ο ΔΩΡΕΑΝ εμβολιασμός μαθητών σε συνεργασία με τα σχολεία της Α/θμιας Εκ/σης του Δήμου.
Ο εμβολιασμός συνεχίστηκε και το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου με
παιδιά που συνοδεύαν οι γονείς τους.
Επειδή η συμμετοχή ήταν πάρα πολύ μεγαλύτερη από την αναμενόμενη, λόγω έλλειψης εμβολίων ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ η προγραμματισμένη για την Κυριακή 1η Μαρτίου συνέχεια της δράσης,  εφόσον έχει εξασφαλισθεί η υπόσχεση των Γιατρών του Κόσμου για επανάληψη της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας μέσα στο μήνα Μάρτιο.
Για τη δράση αυτή θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.
Το ΔΙΚΤΥΟΥ  ΣΤΗΡΙΞΗΣ  ΜΑΘΗΤΩΝ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ ευχαριστεί  θερμά:
Τους Γιατρούς του Κόσμου και τους εθελοντές παιδίατρους  του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου.
Το Δήμο Αγρινίου για τη βοήθεια  που πρόσφερε για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης δράσης.
Τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αγρινίου για την άμεση εξεύρεση συγκεκριμένων εμβολίων που έλειψαν.
Το προσωπικό του Κοινωνικού Ιατρείου
Τις εθελόντριες νοσηλεύτριες 
Το «Hotel Alexander» για τη βοήθεια στην πραγματοποίηση των δράσεων του ΔΙΚΤΥΟΥ.
Επίσης ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς των Δημ. Σχολείων και Νηπιαγωγείων που με μεγάλη υπομονή και αγάπη για τους μαθητές τους, έφεραν  παρά τις δυσκολίες του καιρού και όλοι μαζί συνετέλεσαν στην επιτυχή πραγματοποίηση του εμβολιασμού των παιδιών.
Πιστεύοντας ότι η υγεία των παιδιών είναι υποχρέωση και καθήκον της θεσμοθετημένης πολιτείας σε όλα τα επίπεδα, θα συνεχίσουμε να απαιτούμε και να διεκδικούμε το δικαίωμα κάθε παιδιού να έχει άμεση πρόσβαση στην υγεία και παράλληλα θα προσπαθούμε να δίνουμε λύσεις σε όσα μπορούμε από τα προβλήματα  που απασχολούν μαθητές και παιδιά της περιοχής μας.  



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου