.

.

.

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Με την συμμετοχή και της Ένωσης Γυναικών Παναιτωλίου ο Δωρεαν Εμβολιασμός Παιδιών



Το Δικτυο στήριξης μαθητών σε συνεργασία με την Ένωση Γυναικών Παναιτωλίου και με άλλους συλλόγους, προσκάλεσαν τους Γιατρούς του κόσμου για να γίνει ο εμβολιασμός σε ανασφάλιστα παιδια του δημου Αγρινίου.

Μια προσπάθεια που εδω και καιρό είχε ξεκινήσει με πολύ κόπο, διάθεση προσωπικού χρόνου αλλά και χρημάτων ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τριήμερο 27/28 Φεβρουαρίου με 1 Μαρτίου.
Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί μιας και τα παιδιά
πρέπει να κάνουν και άλλα εμβόλια και οι Γιατροί Του Κόσμου υποσχέθηκαν πως θα επισκεφτούν ξανά την πόλη του Αγρινίου.

Η Ένωση Γυναικών Παναιτωλίου με την συμμετοχή της και στο Δύκτιο Στήριξης Μαθητών  για ακόμη μια φορά δείχνει την προθεσή της στην προσφορά υπέρ του κοινού συμφέροντος και στην συγκεκριμένη ενέργεια υπέρ των παιδιών του Δήμου Αγρινίου ενώ ταυτόχρονα δείχνει να ξεφεύγει απο τα  όρια του Παναιτωλίου και ξεχωρίζει και πέρα απο αυτα.

Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε φωτογραφίες απο το τριήμερο του Δωρεαν εμβολιασμού των παιδιών στον χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου του Δήμου Αγρινίου καθώς και απο το δείπνο που παρέθεσε η Ενωση Γυναικων Παναιτωλίου στους Γιατρούς Του Κόσμου το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου...
Σαν κατακλείδα στο δείπνο η Ενωση χάρισε στους Γιατρούς του Κόσμου ως αναμνηστικό της επίσκεψης τους στην πόλη μας, εικόνες που κατασκευάζουν οι κυρίες μέλη της.



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου