.

.

.

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Συμμετοχή του Γυμνασίου Παναιτωλίου στο 5ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας


Την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015, η ομάδα ρομποτικής του Γυμνασίου Παναιτωλίου, συμμετείχε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο 5ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας που
πραγματοποιήθηκε στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου.
Οι Robo-Minders ...Juniors, μαθητές της Α΄Τάξης που φέτος μυήθηκαν πρώτη φορά στον μαγικό κόσμο της εκπαιδευτικής ρομποτικής, παρουσίασαν στο περίπτερο που στήθηκε καθώς και στηνολομέλεια του φεστιβάλ τις δημιουργίες τους.


Ένα δικινητήριο όχημα που κινείται καθοδηγούμενο από κινητό τηλέφωνο και χρησιμοποιεί τεχνολογία Bluetooth, καθώς και ένας Robo - Σκορπιός που χρησιμοποιεί διάφορους αισθητήρες προκειμένου να επιτεθεί στον υποτιθέμενο εχθρό αλλά και να προστατευτεί από ενδεχόμενο κίνδυνο, ήταν οι δύο κατασκευές που που η ομάδα ρομποτικής παρουσίασε.

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον από τους μαθητές και καθητητές άλλων σχολείων που έσπευσαν στο περίπτερο για να δουν τις κατασκευές, ένθερμο και το χειροκρότημα που απέσπασαν τα παιδιά μας κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στην ολομέλεια.

Συνοδοί και υποστηρικτές των παιδιών στη συμμετοχή τους στο φεστιβάλ ήταν οι υπεύθυνες καθηγήτριες για την ρομποτική κ Ελένη Κουβαρντά, ΠΕ19, κ. Φυλλίτσα Μωραΐτη, ΠΕ04, καθώς και η Διευθύντρια του σχολείου κ. Θεοδώρα Μαργάρα που ανελλιπώς στηρίζει την ομάδα.

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τη συμμετοχή των Robo - Minders ... Juniors στο φεστιβάλ:












Πηγή: www.gpan.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου