.

.

.

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Με τον "Γιατρό με το στανιό" ολοκληρώθηκε το οικοτουριστικό τετραήμεροστην Τριχωνίδα


Με την παράσταση "Γιατρός με το στανιό" απο την θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναιτωλίου "Χρήστος Καπράλος" ολοκληρώθηκε το οικοτουριστικό τετραήμερο
στην περιοχή της Τριχωνίδας που συνδιοργάνωσαν ο ΠΣΠ "ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ", η "ΒΙΟΤΡΙΧΩΝΙΣ" και η "ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ".
Η παράσταση εγινε στο θεατράκι του ΚΕΠΕΤΡΙ στα Αμπάρια Παναιτωλίου το βράδυ της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου και δώθηκε προς τιμή των τουριστικών πρακτόρων που φιλοξενήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή μας.
Αν και η παράσταση παίχτηκε για δεύτερη φορά στο Παναιτώλιο το θεατράκι γέμισε με κόσμο που θέλησαν να απολαύσουν το θέαμα που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα απο έναν επαγγελματικό θίασο.
Πριν την παράσταση εγινε μια εποικοδομητική συζήτηση στο χώρο του ΚΕΠΕΤΡΙ όπου οι τουριστικοί πράκτορες μίλησαν για τις εντυπώσεις τους απο την περιοχή αλλά επισήμαναν και διάφορα πράγματα που θα πρέπει να γίνουν ώστε να ελκύσει τουρισμό η Τριχωνίδα.
Στο χώρο επίσης λειτούργησε και έκθεση με έργα απο καλλιτέχνες της περιοχής όπως αγιογραφίες απο την κ. Σιδέρη/Αμπλιανίτη, κ. Σχισμένου, με έργα ζωγραφικής απο τον κ. Καρακίτσο και κ. Κουτσογιάννη ο οποίος φιλοτέχνησε και το σκηνικό της παράστασης.
Στο χώρο παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Παπαγεωργίου, ο επικεφαλής της παράταξης "Αγρινιο-Ανατροπή Τώρα" κ. Τραπεζιώτης, ο Δημ. Σύμβουλος Αγρινιου κ. Αλεξόπουλος κ.α.




















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου