.

.

.

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις!


Μια εικόνα, χίλιες λέξεις!

Την αναγνωρίζετε; Σας θυμίζει κάτι; Μπα, όπως είναι σήμερα,γιαπί κανονικό,μόνο αναμνήσεις κυρίως συνδεδεμένες με τα σχολικά μας χρόνια, έρχονται στο νου!

Είναι η αίθουσα εκδηλώσεων του κοινοτικού καταστήματος Παναιτωλίου που κατασκευάστηκε το 1950 από τον
αείμνηστο, τότε πρόεδρο της κοινότητας, Τσέλιο Κωνσταντίνο ή «Νταραβέρη» όπως είναι γνωστός.Από τότε μέχρι πρότινος η μοναδική αυτή αίθουσα εξυπηρετούσε τις ανάγκες όχι μόνο του χωριού μας αλλά και των όμορων! 
Επίσης φιλοξενούσε δράσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης και παραστάσεις καραγκιόζη, παιδικού θεάτρου και ενηλίκων, επαγγελματικών θιάσων. 
Αλλά  πιστεύουμε στα «θαύματα»!

Σήμερα,ανταποκρινόμενοι σε πρόσκληση του δημάρχου, κ.Παπαναστασίου που έγινε κατά τη διάρκεια του 1ου Φεστιβάλ ερασιτεχνικών  ομάδων στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου,όπου συμμετείχε και το θεατρικό τμήμα του συλλόγου μας,βρεθήκαμε στο φιλόξενο γραφείο του.Εκθέσαμε το θέμα της μετατροπής της αίθουσας-φάντασμα, σε χώρο που θα μπορεί να στεγάζει δράσεις των  συλλόγων του Παναιτωλίου,των σχολείων του,γειτονικών χωριών αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης.Υποσχέθηκε να έρθει να δει το χώρο και να δρομολογήσει την ολοκλήρωση του έργου επισκευής.
Κατά την επίσκεψή του θα προσκληθούν να είναι παρόντες εκπρόσωποι ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Παναιτωλίου γιατί το θέμα αφορά ΑΠΑΝΤΕΣ.
Οψόμεθα!!!

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ "ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου