.

.

.

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Εξιχνιάστηκαν δώδεκα κλοπές σε οικίες και σε Ιερό Ναό, στο Αγρίνιο



Εξιχνιάστηκαν δώδεκα κλοπές σε οικίες και σε Ιερό Ναό, στο Αγρίνιο
Δράστης είναι 37χρονος ημεδαπός
Το περιουσιακό όφελος που αποκόμισε ο δράστης από την παράνομη δράση του, ξεπερνά τις 63.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δώδεκα κλοπές – διαρρήξεις, οι οποίες είχαν συμβεί τους τελευταίους οκτώ μήνες, στο
Αγρίνιο και σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος 37χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα, ο δράστης ενεργώντας μόνος του, επέλεγε μονοκατοικίες στις οποίες οι ένοικοι απουσίαζαν και εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του ως βοηθός σε αλουμινοκατασκευές, παραβίαζε παράθυρα και μπαλκονόπορτες, αφαιρώντας κυρίως κοσμήματα, τα οποία εκποιούσε σε ενεχυροδανειστήρια.
Από την ενδελεχή έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, προέκυψε ότι ο 37χρονος, είχε διαπράξει το τελευταίο διάστημα, δώδεκα συνολικά διαρρήξεις (έντεκα σε οικίες και μια σε Ιερό Ναό) σε περιοχές του Αγρινίου. Αναλυτικότερα :
  • Τέσσερις διαρρήξεις στον Άγιο Κωνσταντίνο,
  • Τρεις διαρρήξεις στον συνοικισμό Ελευθερίας,
  • Δυο διαρρήξεις στον Άγιο Ιωάννη Ρηγανά,
  • Δυο διαρρήξεις στο Γιαννούζι,
  • Μια διάρρηξη στο κέντρο του Αγρινίου.
Ο 37χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε μεγάλο μέρος των κλοπιμαίων που είχε αφαιρέσει, τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.
Το περιουσιακό όφελος που αποκόμισε ο δράστης από τη παράνομη δράση του ξεπερνά τις 63.000 ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 37χρονου θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ οι έρευνες για συμμετοχή του και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών συνεχίζονται.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου