.

.

.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ο γάμος της Σοφίας και του Νίκου



Παρουσία 1000 προσκεκλημένων, η Σοφία Τσίγκα ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νίκο, στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας.

Πλήθος κόσμου προσήλθε στον ιερό ναό Αγίας Τριάδας Αγρινίου,την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 το απόγευμα, όπου
τελέστηκε ο γάμος της προέδρου ΟΝΝΕΔ Βύρωνα, Σοφίας Τσίγκα και του Νικολάου Θάνου της οικογενείας Δελημήτσου, συμμετασχόντων 10 ιερέων.

Μεταξύ των προσκεκλημένων της οικογένειας Τσίγκα παρευρέθησαν ο πρώην Υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς, ο ανεξ. βουλευτής και πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος ανέγνωσε τον Απόστολο και συμμετείχε στο μυστήριο ως δεξιός ψάλτης, η πολιτευτής της ΝΔ Γωγώ Μπόκα, η αντιπεριφερειάρχης δυτ. Ελλάδος Χριστίνα Σταρακά, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο πρώην Δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, ο πρώην Δήμαρχος Θεστιέων Κώστας Κατσαρής, ο πρώην Δήμαρχος Παραβόλας Βασίλης Καπέρδας, ο πρώην Αντιδήμαρχος και νυν ανεξ. δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Καζαντζής, οι πρώην Αντιδήμαρχος Στάθης Τσούκαλος και Ευθύμιος Ράπτης, ο πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής  ΝΔ Αθηνών  Άγης Δίγκας, ο πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ Αιτ/νιας Κώστας Σύρρος, ο Διοικητής Πυροσβεστικού Σώματος Χριστόφορος Μπόκας, οι πρώην πρόεδροι της Λέσχης Αποστράτων Αξ/κών Νομού Αιτ/νιας Παναγιώτης Μποτίνης και Νικόλαος Καπνιάρης, δημοσιογράφοι επιχειρηματίες

Μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησε δεξίωση με ορχήστρα στο κτήμα Πιθάρι όπου το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου