.

.

.

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Η ανάπτυξη παρκάρει πλέον στο Παναιτώλιο



Και εκεί που είπαμε θα ησυχάσουμε μετά την παρέλαση, ήρθε η είδηση ότι ο Δήμος Αγρινίου ανανεώνει την μίσθωση του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων στο Παναιτώλιο.

Μεγάλο πράγμα να έχεις πάρκινγκ δημοτικό στο χωριό σου, μιας και χρόνια τώρα περιμένουμε κι εκείνη την ρημάδα την
ανάπτυξη.
Θες να μας επισκευτεί καμια μέρα και να μην έχει που να παρκάρει;;;

Πρέπει για αυτό τον λόγο λοιπόν να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημαρχό μας, και να μας πει ποιος απο την παραταξή του, ήταν ο εμπνευστής αυτής της απόφασης να του στήσουμε ανδριάντα στην είσοδο του χωριού, πρώτη μούρη!!!

Γιατί τώρα με το δημοτικό πάρκινγκ κύριοι, δεν θα υπάρχει μποτιλιάρισμα στο Παναιτώλιο πλέον και τα αμάξια δεν θα παρκάρουν στα πεζοδρόμια.

Και μιας και όλα τα προβλήματα του χωριού είχαν λυθεί τώρα είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τα καραβάνια των τουριστών που πολύ σύντομα θα καταφθάνουν στην περιοχή.

Εύγε δήμαρχε και σύμβουλοι της περιοχής!!!
Το Παναιτώλιο θα σας ευγνωμονεί και θα σας τιμήσει δεόντως στις επόμενες εκλογές!!!





1 σχόλιο:

  1. Ωραιο το πάρκινγκ αλλά μονίμως είναι άδειο επειδή οι οδηγοί των οχημάτων παρκάρουν πανω στα πεζοδρόμιο που υπάρχει πριν το πάρκινγκ καθώς και το παρκάρισμα δεξιά και αριστερά επί της χ. Τρικούπη και Τροίας ώστε να μην βλέπει ο οδηγος ο οποίος βγαίνει στην Χ. Τρικούπη και να παίζει Ρώσικη ρουλέτα κάθε φορά που περνάει απο το συγκεκριμένο σημείο. Αν ο κάθε ένας απο εμάς δεν κοιτάζει μονο την πάρτη του όλα θα πάμε προς το καλύτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή