.

.

.

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Το χιονισμένο Παπαστράτειο Πάρκο Αγρινίου.



Είναι το πάρκο της γειτονιάς σου. Γιατί όπου και αν μένεις στο Αγρίνιο αυτό το πάρκο το νιώθεις γειτονιά. Εκεί μεγάλωσες, εκεί έπαιξες στην παιδική χαρά, εκεί
είπες τα πρώτα σου μυστικά με την κολλητή ή τον κολλητό σου, ίσως εκεί να έκανες και το πρώτο σου τσιγάρο. Για να μην σε δει κανείς! Είναι αυτά τα 54 στρέμματα που σε γεμίζουν με αναμνήσεις κάθε φορά που περνάς απο εκεί!
Το 1919 οι Αδελφοί Παπαστράτου αγόρασαν την έκταση του σημερινού πάρκου και την διαμόρφωσαν να γίνει χώρος αναψυχής για τους κατοίκους του Αγρινίου. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά για εμένα το κατάφεραν πλήρως!
Οι πρώτες μέρες του 2017 ήταν ιδιαίτερα παγωμένες για το Αγρίνιο και έπειτα απο πολύ, πολύ καιρό είδαμε ντυμένη στα λευκά την πόλη μας! Στην ιδέα ότι το πάρκο έχει τυλιχτεί απο νιφάδες χιονιού ξεσηκώθηκα και έτρεξα να το φωτογραφίσω! Δεν θεωρώ ότι η πόλη μας δεν έχει αξιοθέατα να δείξει σε όποιον έρθει να την δει. Περιτρυγυριζόμαστε απο πολύ πράσινο και πολύ μπλε! Και μόνο τα τοπία της φύσης που έχουμε δίπλα μας πιστεύω πως ναι, αξίζει να τα επισκεφτεί ο καθένας!
























http://kristialazarie.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου