.

.

.

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Χασισοφυτεία 50χρονου σε κτήμα στο Παναιτώλιο - Δενδρύλλια κάνναβης ανάμεσα σε θερμοκήπια


Μεγάλη χασισοφυτεία εντοπίστηκε σε κτήμα της περιοχής του Παναιτωλίου του δήμου Αγρινίου μετά από
επιχείρηση της Αστυνομίας η οποία τις τελευταίες ημέρες συγκέντρωσε και αξιοποίησε σχετικές πληροφορίες . Ξεριζώθηκαν 42 δενδρύλλια κάνναβης ενώ δύο ακόμη δενδρύλλια εντοπίστηκαν και σε κτήμα στο Γιαννούζι όπoυ οδηγήθηκαν οι αστυνομικές αρχές στη συνέχεια..
 

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου προέβησαν το μεσημέρι σε αιφνίδια έρευνα, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, σε οικία 50χρονου όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 7800 ευρώ καθώς φέρεται να συνδέεται με την υπόθεση των ναρκωτικών.
 

 Οι νομότυπες έρευνες συνεχίστηκαν σε κτήμα στην περιοχή του Παναιτωλίου όπου -σε καλά περιφραγμένο χώρο και μεταξύ θερμοκηπίων με οπωροκηπευτικά- εντοπίστηκαν 42 δενδρύλλια κάνναβης , ύψους έως 2,80 μέτρων, τα οποία και εκριζώθηκαν.
 

Ακολούθησε έρευνα και σε κτήμα στην περιοχή του Γιαννουζίου Αγρινίου τα κλειδιά του οποίου κατείχε ο ίδιος 50χρονος αλλά το οποίο ανήκει σε έτερο 50χρονο. Εντοπίστηκαν και εκεί δύο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 1,80.
 

Σε βάρος των συλληφθέντων, πρόκειται για δημοσίους υπαλλήλους, σχηματίστηκε δικογραφία και αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αγρινίου.
 

Για τη σοβαρή αυτή υπόθεση αναμένονται ανακοινώσεις από την Αστυνομία.



πηγή: agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου