.

.

.

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Επεισόδιο και προσαγωγές για την κοπή δέντρων στο Γυμνάσιο Παναιτωλίου (φωτο)


Επεισόδιο σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα Κυριακή το πρωί στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Παναιτωλίου του Δήμου Αγρινίου και ενώ άτομα είχαν εισέλθει εντός και είχαν προχωρήσει στην κοπή – “κούρεμα”  δέντρων. Ανάμεσα τους ήταν και ο πρόεδρος του τοπικού ΤΟΕΒ, όπως
υποστηρίζουν μαρτυρίες κατοίκων που μίλησαν στο agriniopress. Η διαδικασία είχε σχεδόν ολοκληρωθεί όταν κάτοικος του χωριού, που διαχειρίζεται τοπικό blog,  προσέγγισε το σημείο και ζήτησε να μάθει εάν για την κοπή υπάρχουν άδειες από το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Αγρινίου, το Δασαρχείο κλπ.
Σύμφωνα με τον ίδιον, τα άτομα που έκοβαν τα κλαδιά, υποστήριξαν πως είχαν “προφορική άδεια” μετά από συνεννόηση του προέδρου του χωριού με τον αντιδήμαρχο Σπύρο  Αδάμη.

kopi-dentra-panaitolio3 

Ο κάτοικος που ζήτησε πληροφορίες για το συμβάν, τη στιγμή που θέλησε να βγάλει κάποιες φωτογραφίες, υποστηρίζει πως δέχθηκε απειλές και ύβρεις, με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία. Όλοι μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγρινίου ενώ εκεί οδηγήθηκε και το φορτηγάκι όπου φορτώθηκαν τα κομμένα ξύλα. Απομένει να αποδειχτεί εάν η κοπή έγινε νομίμως, ενώ δεν είναι γνωστό αν ο πολίτης που φέρεται να δέχθηκε τις απειλές, θα υποβάλλει μηνύσεις.


kopi-dentra-panaitolio1
kopi-dentra-panaitolio4
kopi-dentra-panaitolio5 






πηγη: http://www.agriniopress.gr




1 σχόλιο: