--------------------------------------

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018

Στο Παναιτώλιο η κοπή της βασιλόπιτας του Α.Σ.Ε.Ε.Δ.

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 το απόγευμα ο  Ανεξάρτητος Σύνδεσμος Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας με την ευλογία του πατήρ Αλέξιου Κολιά. 

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου ΚΑΠΡΑΛΟΣ στο
ισόγειο του κτηρίου του Τ.Ο.Ε.Β Παναιτωλιου, κάτω από τα γραφεία του Α.Σ.Ε.Ε.Δ. 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο αντιδήμαρχος Κ. Καλατζής, ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Αλεξόπουλος, η υπεύθυνη για τα εθελοντικά ζητήματα του δήμου Α. Μακρή, η πολιτευτής  Γ. Μπόκα, ο διοικητής των πυροσβεστικών δυνάμεων Ν. Αιτωλοακαρνανίας πύραρχος Κ. Μπόκας, ο εκπρόσωπος του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων λοχαγός (ΠΖ) Κ. Πανογεωργος, ο εκπρόσωπος και υποδιοικητής ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ Κ. Σουφλης, ο πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ Ν. Αιτωλοακαρνανίας Συνταγματάρχης Ε.Α Κ. Τσάντζαλος ο πρόεδρος του συνδέσμου αποστράτων σωμάτων ασφαλείας Κ. Τσουνης, η πρόεδρος των εθελοντών αιμοδοτών Δ. Αβράμπου, η πρόεδρος του συλλόγου ΚΑΠΡΑΛΟΣ   Θ. Λειβαδίτη, ο πρόεδρος των Παναιτωλιωτών Αθηνών και Πειραιώς Σ. Τσίγκας και πολλοι φίλοι του Α.Σ.Ε.Ε.Δ. 

O Α.Σ.Ε.Ε.Δ. ευχαριστεί όλους για την παρουσία τους και εύχεται καλή χρόνια με υγεία πίστη και δύναμη.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου