.

.

.

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Δοξολογία και κατάθεση στεφάνων στο Παναιτώλιο την 25η Μαρτίου 2018


Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Παναιτώλιο. 
 

Η επίσημη δοξολογία έγινε στον
Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Παναιτωλίου και η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας έγινε από τον Δημήτριο Πλιάτσικα (καθηγητή φυσικής αγωγής του Γυμνασίου Παναιτωλίου ).
 

Ακολούθησε κατάθεση στεφανιών από : Εκπρόσωπο του Δήμου Αγρινίου , τον Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Παναιτωλίου , τον Αγροτικό Σύλλογο , τον Πρόεδρο του Συλλόγου Παναιτωλιωτών  Αθήνας και Πειραιά ,τον Ανεξάρτητο Σύνδεσμο Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, τον Εκπρόσωπο της Εθνικής Αντίστασης,  την Ένωση Γυναικών η «Τριχωνίδα», τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Χρήστος Καπράλος», τον Χορευτικό Λαογραφικό Σύλλογο «Αιτωλός », τον Ιππικό Όμιλο, το Λύκειο Παναιτωλίου, το Γυμνάσιο Παναιτωλίου, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Παναιτωλίου, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Παναιτωλίου, το 1ο Νηπιαγωγείο Παναιτωλίου, το 2ο Νηπιαγωγείο Παναιτωλίου, το 3ο Νηπιαγωγείο Παναιτωλίου.
 
Στην συνέχεια ακολούθησε η παρέλαση των μαθητικών τμημάτων των σχολείων του Παναιτωλίου και του Ιππικού Ομίλου Παναιτωλίου.


Τελετάρχης στην παρέλαση ήταν η Κωνσταντίνα Βασιλείου ( Καθηγήτρια φυσικής αγωγής του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Παναιτωλίου ).
 
Ακολουθούν φωτογραφίες από την Δοξολογία και  την κατάθεση στεφάνων......









































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου