.

.

.

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Παρουσίαση βιβλίου του παναιτωλιώτη Σωτήρη Γιαννόπουλου



Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Μεγαρέων πραγματοποιεί στις
13 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:30 στην πολιτιστική αίθουσα " Θέογνις" την παρουσίαση του Παιδικού βιβλίου του παναιτωλιώτη Σωτήρη Γιαννόπουλου με τίτλο "Λέα Λεοπούλου, η ηρωίδα που σώζει".

Λίγα Λόγια για τον Συγγραφέα:
Ο Σωτήρης Γιαννόπουλος γεννήθηκε στο Παναιτώλιο Αιτωλοακαρνανίας το 1980. Από το 1999 έως και σήμερα ανήκει στην οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας και από το 2001 έως και σήμερα υπηρετεί σε τμήματα της Τροχαίας Αττικής. Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Κατερίνα Σάλτα και κατοικεί στα Μέγαρα.






Παράλληλα, είναι μέλος-εθελοντής σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις για την προαγωγή της οδικής ασφάλειας. Επίσης συμμετέχει σε σχετικά συνέδρια, ημερίδες, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, ως μέλος της Ευρωπαικής Χάρτας Οδικής Ασφάλειας της Ευρωπαικής Επιτροπής Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οργανώνει και συμμετέχει ενεργά σε δράσεις για την ενημέρωση σχετικά με την οδική ασφάλεια, όλων των ηλικιακών ομάδων πληθυσμού, με στόχο την μέιωση των τροχαίων ατυχημάτων, την αιτία θανάτου νέων ανθρώπων στη χώρα μας.


Λίγα Λόγια για την εικονογράφο:
H Νίκη Μωραϊτη γεννήθηκε στα Μέγαρα Αττικής. Από το έτος 2015 είναι φοιτήτρια του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ερασιτεχνικά με τη ζωγραφική και την εικονογράφιση.






















1 σχόλιο:

  1. Ενα μεγαλο μπραβο σε σοβαρους ανθρωπους και υπευθυνους δημοσιους λειτουργους

    ΑπάντησηΔιαγραφή