--------------------------------------

Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018

1ο Δημοτικό Σχολείο Παναιτωλίου: Η γιορτή λήξης των μαθημάτωνΤο Σάββατο 16 Ιουνίου 2018, στο φιλόξενο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παναιτωλίου, γιορτάσαμε τη λήξη του διδακτικού έτους με τη
θεατρική παράσταση, τραγούδια και πολύ χορό που ανέβασαν οι μαθητές με την βοήθεια των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Ο Δ/ντής του σχολείου αναφέρθηκε στη σχολική χρονιά που πέρασε και τόνισε ότι ήταν μια πολύ καλή και δημιουργική χρονιά, πετύχαμε τους εκπαιδευτικούς στόχους που είχαμε θέσει και φτάσαμε αισίως στο τέλος ενός όμορφου ταξιδιού προόδου και γνώσης.  

Ο Δ/ντής ευχαρίστησε όλους τους δασκάλους/ες του σχολείου, για την άριστη συνεργασία που είχαν, το πολύ καλό παιδαγωγικό κλίμα που υπήρχε και κυρίως για την τόσο σημαντική προσφορά τους, στους μαθητές και τα πολύ καλά αποτελέσματα στο εκπαιδευτικό έργο που είχε το σχολείο. 

Επίσης, ευχαρίστησε για τη στήριξη και τη συνεργασία τους γονείς των μαθητών, και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Στη συνέχεια, ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου πρόσφερε αναμνηστικά άλμπουμ στους μαθητές της έκτης τάξης και μετά στο προαύλιο του σχολείου πρόσφερε δωρεάν αναψυκτικά και παγωτά σε όλα τα παιδιά και τους μεγάλους.  

Δείτε πιο κάτω πολλές φωτογραφίες από την γιορτή.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου