--------------------------------------

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018

Δραστηριότητες στο 2ο Δημοτικό Σχολείο ΠαναιτωλίουΒράβευση μαθήτριας του Σχολείου στο διαγωνισμό Μαθηματικών «Ο μικρός Ευκλείδης».Σε τελετή που έγινε το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 στο
Παπαστράτειο , βραβεύτηκε η μαθήτρια της Ε τάξης του Σχολείου Αγγελική Ζυγούρη, διότι αρίστευσε στο διαγωνισμό «Μικρός Ευκλείδης» , συγκεντρώνοντας την βαθμολογία 100 και διακρινόμενη έτσι μεταξύ άλλων συμμετεχόντων συμμαθητών της. 
Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν στην Αγγέλα και ευχές να έχει πάντα επιτυχίες.---------------------------------------------------------

Συμμετοχή της χορωδίας του Σχολείου στη συνάντηση χορωδιών στη Ναύπακτο.


Την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 η χορωδία του Σχολείου συμμετείχε στην προγραμματισμένη συνάντηση μαθητικών χορωδιών στη Ναύπακτο. Η εμφάνισή της ήταν άψογη . Παρουσιάστηκαν  τα τραγούδια : Όνειρο παιδιών, τα τζιτζίκια και χάρτινο καράβι. Το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού  επισφράγιζε την παρουσίαση κάθε τραγουδιού. Πολλά συγχαρητήρια σ’ όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στην εκδήλωση . Συγχαρητήρια επίσης στη μουσικό του σχολείου κ. Μαριάννα Τηλιγάδα  που δίδαξε τα τραγούδια  και διηύθυνε τη χορωδία, στην εκπαιδευτικό της τάξης ένταξης κ. Χριστιάνα Τσουμίτα αφενός για την συμμετοχή της στην προετοιμασία της χορωδίας και αφετέρου διότι συνόδευσε τη χορωδία παίζοντας κιθάρα  και τέλος στον μαθητή του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου Παναγιώτη Ζαχαράκη που συνόδευσε επίσης «το μουσικό μας σχήμα»παίζοντας πιάνο και κιθάρα. Ευχόμαστε συνεχείς επιτυχίες στο Σχολείο.
Για να δείτε τη χορωδία πατήστε εδώ:
https://www.facebook.com/isminako/videos/10212139040657010/
https://www.facebook.com/isminako/videos/10212139117178923/
https://www.facebook.com/isminako/videos/10212139165740137/

-----------------------------------------------------

Tα «τριτάκια» στο θεατρικό-πολιτιστικό μαθητικό φεστιβάλ.

 

Ξεπέρασαν κάθε  φιλόδοξη προσδοκία «τα τριτάκια» του Σχολείου όταν παρουσίασαν στο θεατρικό – πολιτιστικό φεστιβάλ του Συλλόγου εκπαιδευτικών ΠΕ Αγρινίου Θέρμου, το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 , το έργο «Η Ιλιάδα…. για τριτάκια και όχι μόνο…..» σε κείμενο και σκηνοθεσία της δασκάλας της τάξης κ. Δήμητρας Στούκα. 
Τα σκηνικά επιμελήθηκε ο δάσκαλος του Σχολείου κ. Φώτης Ξευγένης, ενώ τα τραγούδια δίδαξε η εκπαιδευτικός της τάξης ένταξης κ. Χριστιάνα Τσουμίτα. 
Το ατέλειωτο χειροκρότημα ήταν απόδειξη της επιτυχίας των παιδιών. 
Συγχαρητήρια στους μικρούς ηθοποιούς και σε όλους τους συντελεστές της παράστασης. Πάντα επιτυχίες!
Για να δείτε μέρος της παράστασης πατήστε εδώ:Πηγή ειδήσεων: http://blogs.sch.gr/2dimpan/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου