.

.

.

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Με επιτυχία η μουσική εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Αγρινίου της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας "Δαυίδ ο Ψαλμωδός"


Στην γεμάτη κόσμο και κληρικούς, αίθουσα εκδηλώσεων του Παπαστρατείου Μεγάρου Αγρινίου, παρουσία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ Κοσμά, πραγματοποιήθηκε το
απόγευμα της Κυριακής 3 Ιουνίου μουσική εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Αγρινίου της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας "Δαυίδ ο Ψαλμωδός".

Οι μαθητές της Σχολής έψαλλαν εκκλησιαστικούς ύμνους και ερμήνευσαν τραγούδια με την συνοδεία παραδοσιακών οργάνων.

Η παρουσίαση έγινε από τον διευθυντή της σχολής κ. Κωνσταντίνο Αν. Καντάνη και στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης το χορωδιακό σύνολο της βυζαντινής μουσικής διεύθυνε ο κ. Κωνσταντίνος Λανάρας.

Στο δεύτερο μέρος που συμμετείχαν μαθητές και καθηγητές της Σχολής με συνοδεία παραδοσιακών οργάνων υπεύθυνος της ορχήστρας ήταν ο κ. Παναγιώτης Μήτσος.

Στο τέλος πήρε τον λόγο ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ Κοσμάς για τις καθιερωμένες ευχές και στην συνέχεια απένειμε Διπλώματα και Πτυχία Βυζαντινής Μουσικής σε αποφοιτήσαντες σπουδαστές κατά το σχολικό έτος 2016-2017.


























































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου