.

.

.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Μεγάλο γλέντι με Πετρολούκα Χαλκιά και Αντώνη Κυρίτση στον χορό του Αιτωλού



Σε μια εκδήλωση που αποτελεί παρακαταθήκη για την παραδοσιακή μουσική, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου, ο ετήσιος χορός του
Χορευτικού και Λαογραφικού Συλλόγου "Αιτωλός", στο Corali Luxury Resort. 


Ήταν όλοι εκεί και πήγαν για να γλεντήσουν κάτω από τους ήχους του κλαρίνου του Πέτρου Λούκα Χαλκιά και της φωνής του Αντώνη Κυρίτση καθώς και των συνεργατών τους, οι οποίοι κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι τις πρωινές ώρες όλους, όχι μόνο στον χώρο αλλά και στον χορό.


Σύλλογοι από το Παναιτώλιο όπως ο ΠΣΠ "Χρήστος Καπράλος", Γονέων και κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου, Ένωση Γυναικών Παναιτωλίου, Ιππικός Όμιλος Παναιτωλίου αλλά και άλλοι σύλλογοι όπως οι "Θεστιείς", Λαογραφικός Όμιλος της ΓΕΑ, "Οι Ρίζες", "Το Χοροστάσι", "Παγκρήτιος Σύλλογος Αιτ/νίας", "Σύλλογος Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων", Νεάπολης "Το Παλαιόκαστρο", "Η Ρούμελη", ΠΣ Διαμανταίικων, "Παραδοσιακό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Αγρινίου", "Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αγρινίου" κ.α., έδωσαν το παρόν και γλέντησαν με αυθεντική παραδοσιακή μουσική και τραγούδι. 

Επίσης παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Αγρινίου Ε. Γρίβας, ο Περ/κος Δκτης Πυροσβεστικής Χ. Μπόκας, ο Δημ. Σύμβουλος Γ. Αλεξόπουλος και Α. Γκορόγιας, η υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου Α. Μακρή και η Ε. Κραβαρίτη κ.α.

Ακολουθούν πολλές φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση....
































































































































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου