--------------------------------------

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

Εκδήλωση στο Παναιτώλιο και ενημέρωση απο μέλη της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 25 – 8 – 2016, ΕΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗ ΣΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ «ΜΟΥΣΤΑΦΟΥΛΗ», ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΙΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε-ΣΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ) ΑΓΡΙΝΙΟΥ. 

ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΣΑΝ: 

– ΔΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΘΕΣΕΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 

– ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ–ΕΝΤΟΛΕΣ–ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟ ΤΥΡΑΝΙΚΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΙΣ Δ.Ο.Υ., ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. 

– ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΝ ΣΚΟΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΩΝ Ε-ΣΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ), ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΝ ΔΗΜΟΝ. 

– ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΙΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ε.ΣΥ.– ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΝ, ΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ. ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΙΝ ΠΡΟΕΛΟΓΗΣΕΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΥΓΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΕΠΤΥΞΕΝ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ. 

ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΤΑΠΕΚΡΙΘΗΣΑΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΝ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΝ ΑΥΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΙΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου