.

.

.

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Πρωτοφανής και χωρίς αφορμή επίθεση στον διαχειριστή του PanaitolioNews

Πρωτοφανή και χωρίς αφορμή επίθεση λεκτική και σωματική δέχθηκε ο διαχειριστής του Blog PanaitolioNews το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουνίου, κατά την κάλυψη εκδήλωσης στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος στο Παναιτώλιο, από τον
αδερφό εν ενεργεία μεν, απερχόμενο δε, δημοτικού συμβούλου του Δήμου Αγρινίου.

Για λόγους που ίσως μόνο αυτός γνωρίζει απείλησε και προσπάθησε να απωθήσει τον διαχειριστή του PanaitolioNews, ώστε να μην γίνει η κάλυψη της εκδήλωσης, μιας εκδήλωσης με χορευτικά από παιδιά των δημοτικών σχολείων του Παναιτωλίου, που επίσημα είχε προσκληθεί το PanaitolioNews .

Στο επεισόδιο παρενέβη ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παναιτωλίου, όπου απώθησε τον αδερφό του Δημοτικού Συμβούλου και έτσι έληξε το επεισόδιο.

Ο Διαχειριστής του PanaitolioNews στην συνέχεια ενημέρωσε τον διοργανωτή της εκδήλωσης ότι αποχωρεί λόγω του επεισοδίου και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του.


[Το PanaitolioNews πιστεύουμε έχει δείξει τα τελευταία πέντε χρόνια τα δείγματα της γραφής του και ανεξάρτητο, αδέσμευτο και χωρίς παρεμβολές και υποδείξεις συνεχίζει να ενημερώνει και να καταγράφει τα γεγονότα στο Παναιτώλιο και την γύρω περιοχή.

Έτσι και θα συνεχίσουμε χωρίς να μας φοβίζει κάθε δείγμα τραμπουκισμού, αλαζονείας, αυταρχισμού και καθεστωτισμού, από όπου κι αν προέρχεται αυτό. 















1 σχόλιο:

  1. Μη δίνεις σημασία στους κακοπροαίρετους.Περιμένουμε ενημέρωση για την εκδήλωση της Δευτέρας.Είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή