.

.

.

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Παναιτωλίου αποχαιρέτησε τους μαθητές της έκτης τάξης



Σε κλίμα συγκίνησης και γλυκών αναμνήσεων, στις 26 Ιουνίου, το βράδυ, σε μια γιορτή που διοργάνωσε ο  
Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Παναιτωλίου, στον Ξενώνα "Διατηρητέο" στο Παναιτώλιο, αποχαιρέτησε τους μαθητές της έκτης τάξης. 

Ευκολίες, δυσκολίες, κούραση, προσπάθεια, αγώνας, φιλίες, είναι μερικά από όσα εξωτερίκευσαν οι αποφοιτούντες το τελευταίο βράδυ στο σχολείο για όσα πέρασαν από πρωτάκια. 

Συνέχισαν με τα εφόδια που απέκτησαν στην εξάχρονη  σχολική τους διαδρομή: αυτοπεποίθηση, σεβασμό, δικαιοσύνη, τιμιότητα, αγάπη, πίστη, ευγένεια, εργατικότητα, υπευθυνότητα, με τα οποία θα συνεχίσουν το ταξίδι τους .

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αποχαιρέτησε τους μαθητές προσφέροντάς τους αναμνηστικά φωτογραφικά άλμπουμ, για να τους θυμίζουν για πάντα τα χρόνια του Δημοτικού σχολείου.

Η βραδιά συνεχίστηκε με μουσική και φαγητό για όλους τους μαθητές και τους δασκάλους του σχολείου, που επιμελήθηκε με πολλή αγάπη ο Σύλλογος  Γονέων και Κηδεμόνων.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους τους μαθητές, γονείς, τους δασκάλους του σχολείου, αλλά και όσους κατά καιρούς βοήθησαν από την πλευρά τους το έργο του Συλλόγου, και εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου