.

.

.

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Εκοιμήθη εν Κυρίω ο πολυσέβαστος π Ανδρέας Στίγκας (Εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Περιστερίου Τριχωνίδος)


Εκοιμήθη εν Κυρίω, σήμερα Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 ο πολυσέβαστος και αγαπητός σε όλους μας αιδεσιμότατος π. Ανδρέας Στίγκας, Εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Περιστερίου Τριχωνίδος.
 
Υπήρξε ένας λευίτης Ιερεύς, όπου τον διέκριναν πολλά χαρίσματα. Σε όλη του την Ιερατική ζωή, διηκόνισε με ευλάβεια και πολύ αγάπη τον Θεό και τον άνθρωπο.
Δημιούργησε με τη σύζυγό του  μια ευλογημένη οικογένεια όπου με πολλή ευλάβεια και πίστη  ανέθρεψε και μεγάλωσε τα τέκνα του εν παιδεία και νουθεσία Κυρίου. 
 
Παρά το βεβαρημένο της υγείας του, ανελλιπώς διακονούσε και βοηθούσε στις ανάγκες της Ενορίας του χωριού του και πανθομολογουμένως υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός και σεβαστός απ’ όλους ανεξαιρέτως τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής που διακονούσε.
 
Η εξόδιος ακολουθία του θα ψαλλεί αύριο Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου στις 15:00μμ στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Περιστερίου Τριχωνίδος
 
Το σκήνωμά του θα τεθεί προς προσκύνηση  το πρωί της Τετάρτης. Να ευχηθούμε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του εν χώρα ζώντων και να συνεχίσει να δέεται για την ενορία του και την επαρχία μας και στο υπερουράνιο θυσιαστήριο!!!Ο της ζωής και του Θανάτου Κύριος να κατατάξει την ψυχή του αοιδίμου αδελφού εν χώρα ζώντων, στην δε πενθηφόρο οικογένεια να χαρίσει δύναμη και την ελπίδα της Αναστάσεως
Ας είναι η μνήμη του αιωνία!

 

 

 

π. Σπυρίδων Ιωάννου 

Πρόεδρος Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Παραβόλας 

(Αρχιερατικός Επίτροπος Παραβόλας)

 

 

 

 

 https://agdimitriosparabolas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου