.

.

.

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Τσικνοπέμπτη στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παναιτωλίου.






Τσικνοπέμπτη σήμερα και όπως πολλοί έτσι και στο 2ο Δημοτικό Σχολειο Παναιτωλίου αποφάσισαν να το τσικνίσουν. Σε συνεργασία λοιπόν ο

σύλλογος γονεων και κηδεμόνων με τους δασκάλους του σχολείου και με την βοήθεια και των μαθητών έστησαν τη γιορτή τους. Γιατί καλό και το μάθημα αλλά και τέτοιες εκδηλώσεις βοηθούν τους μαθητές να έρθουν πιο κοντα με τους δασκάλους τους αλλά και να γνωρίσουν καλύτερα τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας μας. 

Έτσι λοιπόν η ψησταριά στήθηκε και με την βοήθεια και της καθαρίστριας του σχολείου, (που όπως μας είπαν), πάντα τους βοηθάει όλους, τα σουβλάκια άρχισαν να ψήνονται. Ακολούθησε χορός με παραδοσιακή μουσική και όλοι γίναμε μια χαρούμενη οικογένεια.

Να πούμε ότι για το στήσιμο της γιορτής βοήθησαν και τοπικοί επαγγελματίες του Παναιτωλίου.
Τα κρεατικά αγοράστηκαν με χρήματα του συλλόγου γονεων και κηδεμόνων του 2ου δημοτικού σχολείου Παναιτωλίου και των δασκάλων. 
Είδη σούπερ μάρκετ πρόσφεραν δωρεάν τα καταστήματα: Βασιλόπουλος (Σούπερ Μάρκετ Παναιτώλιο), Γαλαζούλας(Σούπερ Μάρκετ Παναιτώλιο), Γκορόγιας( Κάρβουνα Παναιτωλιο), Express Market (Σούπερ Μάρκετ Παναιτωλιο).















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου