.

.

.

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Η ώρα του απόλυτου εξευτελισμού

Το ότι το κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου είναι ακατάλληλο σε ημέρες βροχής είναι γνωστό τόσο στον κόσμο της πόλης όσο και σε όσους έχουν φιλοξενηθεί σε αυτό. Έως και σήμερα θεωρούσαμε ευτύχημα ότι κάποιος αθλητής δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά λόγω του ολισθηρού αγωνιστικού χώρου, σε ένα γήπεδο που
διεξάγονται αρκετοί αγώνες. Οι επαγγελματίες αθλητές του Γ.Σ. Κορωπίου δεν ήταν όμως τόσο τυχεροί. 4:38 πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Αλέξης Τσιουμπρής πάτησε σε νερά και αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο. Οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας ήταν σοκαρισμένοι και μάλιστα όπως μας αποκάλυψαν στο ημίχρονο ζητούσαν από τον προπονητή τους να ζητήσει τη διακοπή του αγώνα. 
 Τελικά το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και 1:58 πριν τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου ο Θέμης Παπαβλασσόπουλος βρέθηκε και αυτός στο παρκέ με σοβαρό πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα.
 Ένας αθλητής 30 χρονών που ζει από το μπάσκετ και μέσα σε δύο χρόνια, έχει δύο τραυματισμούς στο ίδιο σημείο του ποδιού του. Η διακοπή έδειχνε πλέον επιβεβλημένη με τους ανθρώπους του Κορωπίου να αναρωτιούνται γιατί γίνονται αγώνες σε αυτό το γήπεδο και τι έργα έγιναν το καλοκαίρι στο ΔΑΚ της πόλης μας. 

Η απορία φυσικά δεν είναι μόνο των ανθρώπων του Κορωπίου, αλλά και όλων των φιλάθλων του Αγρινίου. Η ανοχή πρέπει να τελειώσει, το ίδιο και οι προχειροδουλειές και όλοι πλέον πρέπει να ζητήσουν είτε τη σωστή κατασκευή, είτε το κλείσιμο του επικίνδυνου χώρου.





Πηγή:olatagoal 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου