.

.

.

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της διοίκησης του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα.







Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Θέρμιου Απόλλωνα ευχαρίστησαν μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Παναιτωλίου για τη φιλοξενία της ομάδας στο χθεσινό παιχνίδι, τους διαιτητές της αναμέτρησης την
Αστυνομική Διεύθυνση Αγρινίου και τους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο του Παναιτωλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Παναιτωλίου για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στους παίκτες, στα μέλη της διοίκησης και στους φιλάθλους του Θέρμου που προσήλθαν στο γήπεδο του Παναιτωλίου. Η ομάδα του Θέρμου εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια στην ομάδα του Ολυμπιακού Παναιτωλίου.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το διαιτητικό τρίο των κυρίων Διώτη, Κωσταρά και Σπυριδόπουλου για την άψογη διαιτησία τους καθώς και την ΕΠΣΝ Αιτωλοακαρνανίας.
Επιθυμούμε, ακόμη, να ευχαριστήσουμε την Αστυνομική Διεύθυνση Αγρινίου και το Α.Τ. Θέρμου για τη συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Τέλος,  αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημόσια τον υπέροχο φίλαθλο κόσμο του Θέρμου που έδωσε βροντερό παρών στο γήπεδο του Παναιτωλίου.                

Ο Πρόεδρος,Στεργίου Χρήστος       
                                                                         
Ο Γραμματέας, Καφρίτσας Πέτρος





Πηγή:olatagoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου