.

.

.

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Τι ψηφίζει ένας επενδυτής; Ο Κωστούλας πάντως όχι Μοσχολιό



Η πλειοψηφία της κοινωνίας σε ένα πράγμα συμφωνεί : ότι η δημόσια διοίκηση θα πρέπει να διευκολύνει τις επενδύσεις, είτε μικρότερες είτε μεγαλύτερες. Γιατί οι θέσεις εργασίες και η ανάπτυξη δεν θα έρθουν ουρανοκατέβατες, αλλά μέσα από επενδύσεις.
Στο Αγρίνιο τα τελευταία χρόνια ο μεγαλύτερος επενδυτής είναι αναμφισβήτητα ο
Φώτης Κωστούλας. Και πέρα από τις θέσεις εργασίας που έχουν δημιουργηθεί τόσο στην ΠΑΕ με το «μεγάλωμα» του Παναιτωλικού σε όλα τα επίπεδα, υπάρχουν και οι έμμεσες θέσεις εργασίας και ο τζίρος που δημιουργείται από τον Παναιτωλικό, σε ντόπιες επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, προμηθευτές, κατασκευαστές. Ίσως μάλιστα για το Αγρίνιο είναι ακόμη πιο σημαντικό ότι ο Παναιτωλικός με την υγεία που αποπνέει χάρις τον αναμορφωτή του Φώτη Κωστούλα αποτελεί τη μεγαλύτερη και καλύτερη διαφήμιση για την πόλη πανελλαδικά.
Ο Φώτης Κωστούλας λοιπόν σε δηλώσεις του στο agrinioreport με αφορμή την υπόθεση του γηπέδου του Παναιτωλικού και την κατασκευή του στεγάστρου στο πέταλο δήλωσε ότι βρήκε απέναντί του τη δημοτική αρχή Μοσχολιού. Έτσι έφτασε να πει πως δεν θα ψήφιζε τον Π. Μοσχολιό, γιατί ήταν απέναντι στα συμφέροντα του Παναιτωλικού.
Αν μη τι άλλο η αντίδραση ενός υγιούς επιχειρηματία απέναντι σε τέτοιες καταστάσεις θα πρέπει να προβληματίσει όλους τους υποψήφιους δημοτικούς άρχοντες, γιατί ο τόπος μας χρειάζεται τις επενδύσεις, αν θέλουμε να πάμε μπροστά και να βγούμε από την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου