.

.

.

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Τέσσερις καταξιωμένες Θερμιώτισες τίμησε ο Δήμος Θέρμου

Δυναμικές, ισχυρές, με σημαντική επιρροή , σημειώνουν επιτυχίες η καθεμία στον τομέα της και εκπροσωπούν επάξια  το Θέρμο! Με αφορμή λοιπόν τη γιορτή της γυναίκας το Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Θέρμου  διοργάνωσε στο Θέρμο μια σημαντική

εκδήλωση αφιερωμένη σε γυναίκες για τις οποίες το Θέρμο αισθάνεται υπερήφανο! Η κ. Μαρία Ράπτη, Επίκουρος Καθηγήτρια Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Βελλάς Ιωαννίνων, η  δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του STAR CHANNEL, κ. Κατερίνα Παπακωστοπούλου, η Υποπυραγός κ. Στάμου Ζωή Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος και η κ. Λίτσα Βαλή ,οδηγός του ΚΤΕΛ Αιτ/νιας τιμήθηκαν απο το Δήμο Θέρμου! 
Τέσσερις κυρίες με κοινή αφετηρία το Θέρμο διαπρέπουν σε ξεχωριστούς επαγγελματικούς χώρους και διακρίνονται για την ιδιαίτερη αγάπη τους στον τόπο καταγωγής τους.  Πολλές ήταν οι γυναίκες της περιοχής που έδωσαν το παρών της εκδήλωσης και οι άντρες φυσικά ήταν λιγοστοί. Ανάμεσα στους “απαραίτητους” άνδρες που παραβίασαν με την παρουσία τους το “γυναικείο” της υπόθεσης ήταν και ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωσταντάρας ο οποίος μίλησε με τα πιο γλυκιά λόγια για την καθεμία απο τις τέσσερις τιμώμενες Θερμιώτισες. 
 Φωτο 1: Η κ. Μαρία Ράπτη, Επίκουρος Καθηγήτρια Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Βελλάς Ιωαννίνων
 Φωτό 2: Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του STAR CHANNEL, κ. Κατερίνα Παπακωστοπούλου
 Φωτό 3: Η Υποπυραγός κ. Στάμου Ζωή Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος
 Φωτό 4: Η κ. Λίτσα Βαλή ,οδηγός του ΚΤΕΛ Αιτ/νιας


Πηγή: thermo-Greece.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου