.

.

.

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Θέσεις εργασίας με μισθό απο 1862 ευρώ για προσωπικό ασφαλείας στοΕυρωκοινοβούλιο


Προκήρυξη για την συγκρότηση μητρώο με 300 υποψήφιους από όπου γίνονται προσλήψεις συμβασιούχων υπαλλήλων στον τομέα της Ασφάλειας και της Πρόληψης δημοσίευσε το
μέσω του EPSO.
Οι νέοι υπάλληλοι θα έχουν έδρα το Λουξεμβούργο, αλλά και τις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο, ανάλογα με τις ανάγκες των υπηρεσιών του Οργάνου, ενώ ο μισθός τους θα ξεκινά από 1.862,54 ευρώ. Θα είναι υπεύθυνοι για την εφαρμογή των μέτρων ασφάλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς και για την υποδοχή και την παροχή πληροφοριών στους βουλευτές, στο προσωπικό και τους προσκεκλημένους τους.
Το Ευρωκοινοβούλιο θα διαθέσει στους υπαλλήλους ασφάλειας και πρόληψης υπηρεσιακή στολή που θα φέρει τα σήματα του οργάνου, ενώ μπορεί να χρειαστεί να πραγματοποιήσουν υπηρεσία σε δύο βάρδιες, τρεις βάρδιες και, ενδεχομένως, να εργαστούν νύχτα και/ή σαββατοκύριακα.
Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να έχουν αποκτήσει μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της υποχρεωτικής φοίτησης, διετή τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία σε σχέση με τη φύση των καθηκόντων στον τομέα της πρόληψης, της δημόσιας ή ιδιωτικής ασφάλειας, της επιτήρησης, της φρούρησης, της υποδοχής ή της προστασίας υψηλών προσώπων, καθώς και να γνωρίζουν σε ικανοποιητικό επίπεδο (B2) τη γερμανική ή τη αγγλική ή τη γαλλική γλώσσα.
Η ηλεκτρονική εγγραφή των υποψηφίων θα γίνει μέσω του δικτυακού τόπου της EPSO έως τις 3 Σεπτεμβρίου, ενώ η επιλογή τους βάσει τίτλων θα πραγματοποιηθεί έως το τέλος του μήνα, ώστε τον Οκτώβριο να ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου