.

.

.

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Συμβαίνουν κι αυτά.....στο Παναιτώλιο!!!


Κωμικοτραγικό θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το γεγονός που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό σε κεντρική οδό του Παναιτωλίου.

Αλλά ας πάρουμε την ιστορία απο την αρχή.

Πριν περίπου δυο χρόνια περίπου η τότε Δημοτική Αρχή
προχώρησε στην τοποθέτηση στο Παναιτώλιο πινακίδων σε δρόμους που πρόσφατα τους είχε δωθεί ονομασία. 

Τα ονόματα που εχουν δωθεί στους συγκεκριμένους δρόμους ειναι απο πεσόντες σε πολέμους ή γιατρούς ή προέδρους του χωριού κατα το παρελθόν κ.α.
Μεχρι εδώ όλα καλά θα μπορούσαμε να πούμε.
Έλα όμως που κάποιος κάτοικος απο το Παναιτώλιο φαίνεται πως διαφωνεί με το όνομα που δώθηκε στην οδό που περνάει μπροστά απο το σπίτι του και ξεβιδώνει την επιγραφή που έχει τοποθετηθεί σε στήλο, ενώ τις τελευταίες ημέρες την εχει εξαφανίσει.

Απο την πλευρά της η Δημοτική Κοινότητα ( σύμφωνα πάντα με πληροφορίες ) προτίθεται τις επόμενες ημέρες να τοποθετήσει καινούργια επιγραφή στην οδό και αυτή την φορά θα γίνει όχι με βίδες αλλά με οξυγονοκόλληση ενώ και γείτονας προσφέρθηκε να τοποθετήσει κάμερα ασφαλείας στο σπίτι του που να βλέπει στο επίμαχο σημείο για την αποτροπή κακόβουλων πράξεων.

Ελπίζουμε ότι ο συγκεκριμένος κάτοικος δεν θα ξανάπειράξει την επιγραφή της οδού γιατί μετά θα πρέπει να τον πληροφορήσουμε ότι η επόμενη κίνηση της Δημοτικής Κοινότητας θα είναι η τιμωρία του, και ο νόμος προβλέπει απο χρηματικό ποσό μεχρι και φυλάκιση!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου