.

.

.

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παναιτωλίου απαντά για την Παρέλαση της 28ηςΟκτωβρίου



Με αφορμή τα αρνητικά σχόλια κάποιων καθως και την δημοσίευση άρθρου σε ειδησεογραφικό site του Αγρινίου που σχολίαζε την συμμετοχή στην παρέλαση του Παναιτωλίου του Ανεξάρτητου Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων  και της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Κορίνθου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας του Παναιτωλίου έκανε την πιο κάτω δήλωση:

"Το πρώτο σου χρέος, εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το δεύτερο, να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους. Το τρίτο σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει.                                                       
Ν.Καζαντζάκης

Μια τέτοια ιδιαίτερη μέρα που όλοι μας ως Έλληνες οφείλουμε τιμή και σεβασμό στην υπεράνθρωπη θυσία των προγώνων μας, οι μικροπρέπειες δεν έχουν θέση.Καθώς οι μέρες που διανύουμε γονατίζουν και απογοητεύουν το λαό, εκδηλώσεις όπως η παρέλαση ,υπενθυμίζουν ότι ο αγώνας για αφύπνιση συνειδήσεων είναι πιό επίκαιρος από ποτέ.
Απογοητευτική είναι η ύπαρξη σχολίων  που υπαινίσονται ότι στο Παναιτώλιο εδρεύουν σύλλογοι που αποσκοπούν σε χρηματικά έπαθλα.Θα ήθελα να τονίσω ότι η δράση των συλλόγων βασίζεται στον εθελοντισμό και στην τρέλα κάποιον που επιθυμούν να ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά.
Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να υποβιβάζει, να χλευάζει και να αμαυρώνει με ψέματα του τύπου:με χρήματα του υπουργού γίνονται όλα.
Μπορεί πολλοί να μην συμφωνούν με τα δρώμενα ,να μην ταιριάζουν με την κουλτούρα τους ,δεν έχουν όμως το δικαίωμα να συκοφαντούν ανθρώπους που πρωτοπορούν και ενδιαφέρονται .
Η κριτική του καναπέ είναι εύκολη .Ευκολή ειναι και η ανώνυμη και άνανδρη παραπληροφόριση."

Ο πρόεδρος Δ.Κ Παναιτωλίου 

Λ. Ντζούρβας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου