.

.

.

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Συνελήφθη ο άνδρας στο χωράφι του οποίου βρέθηκαν 3 γάτες κρεμασμένεςσε δέντρο στη Λυσιμαχία

Στο Α.Τ. Γαβαλούς Αιτωλοακαρνανίας κρατείται ο άνδρας ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγο καθώς μέσα στο χωράφι του βρέθηκαν τρεις γάτες κρεμασμένες, νεκρές, δεμένες από τα πόδια στα κλαριά ενός δέντρου. Ο συλληφθείς -
όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η πρόεδρος της Φιλοζωικής Οργάνωσης Αγρινίου Βούλα Αναγνωστοπούλου - είπε στους αστυνομικούς ότι δεν σκότωσε τις γάτες που ήταν δικές του. Ισχυρίστηκε ότι τις βρήκε νεκρές καθώς κάποιος τους έριξε φόλες για να τις σκοτώσει και εκείνος στη συνέχεια τις κρέμασε στο δέντρο εκεί για να δείξει στους συγχωριανούς του ότι δεν έχει ποια άλλες ώστε να αποτρέψει εκείνον που το έκανε ώστε μην ρίξει ξανά εκεί στο κτήμα του δηλητηριασμένα δολώματα!
Θυμίζουμε ότι εις βάρος του κατέθεσε καταγγελία στο Α.Τ. Αγρινίου η κα Αναγνωστοπούλου η οποία ενημερώθηκε από κάτοικο της Λυσιμαχίας για το έγκλημα. Πλέον αναμένεται το τι θα αποφασίσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου αν δηλαδή ο άνδρας θα δικαστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου ή αν θα οριστεί δικάσιμος.

GatesKremasmenesLysimaxia1
Αν καταδικασθεί θα του επιβληθεί και διοικητικό πρόστιμο ύψους 90.000 ευρώ.
Θυμίζουμε ότι αν ο φερόμενος ως δράστης καταδικαστεί τότε θα του επιβληθεί – πέραν της εξαγοράσιμης ποινής του δικαστηρίου – και διοικητικό πρόστιμο ύψους 90.000 ευρώ.


Πηγή: http://www.zoosos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου