.

.

.

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Ο Ντίνος Καραπιπέρης περιφερειακός προπονητής της ΕΣΚΑΒΔΕ



Σημαντική διάκριση για τον Αγρινιώτη προπονητή του μπάσκετ και προπονητή της ΑΛΦΑ 93, Ντίνο Καραπιπέρη, ο οποίος επιλέχτηκε να είναι περιφερειακός προπονητής της
ΕΣΚΑΒΔΕ στο 32ο Τουρνουά Χριστουγέννων Παίδων «Πέτρος Καπαγέρωφ». Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί φέτος στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, θα διεξαχθεί από τις 26 έως τις 31 Δεκεμβρίου και πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις μπάσκετ στην Ελλάδα.
Αναμφίβολα, η επιλογή του κ. Καραπιπέρη αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για την ΑΛΦΑ 93, όσο και για το μπάσκετ της πόλης. Ο έμπειρος προπονητής, με το ήθος και την δουλειά που τον διακρίνει εδώ και πολλά χρόνια, ουσιαστικά επιβραβεύεται με την κλήση του αυτή για την προσπάθεια που κάνει στον τομέα του αθλήματος.
Η διοίκηση της ΑΛΦΑ, με σχετική ανακοίνωσή της, σημειώνει σχετικά:
«Είναι τιμή για την ομάδα μας η επιλογή του προπονητή μας, κ. Ντίνου Καραπιπέρη, σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά. Του ευχόμαστε να έχει μία όμορφη εμπειρία στον Αστακό και να συνεχίσει να έχει επιτυχίες στην ζωή του και την μπασκετική του καριέρα».
Για την ιστορία, στις ομάδες επιλέκτων που θα αγωνιστούν, το Αγρίνιο θα εκπροσωπήσει και ο Γιώργος Βούλγαρης (ημ. γεν. 2001, ύψος 2,10) του ΦΙΜΠΑ Πήγασος. Αξιοσημείωτο επίσης ότι στο τουρνουά θα αγωνιστεί και μία ομάδα επίλεκτων του Αστακού.
Τέλος, στο τουρνουά επιλέκτων, επικεφαλής προπονητής θα είναι ο σύμβουλος Ανάπτυξης Παίδων, Κώστας Πολίτης, υπεύθυνος ομοσπονδιακός τεχνικός ο Γιώργος Δήμου, ενώ οι περιφερειακοί προπονητές που θα συμμετέχουν είναι οι εξής: Γιώργος Καλαιτζής (ΕΣΚΑ), Αθανάσιος Ράμμος (ΕΣΚΑΝΑ), Ιωάννης Μπιτζάνης (ΕΚΑΣΘ), Δημήτρης Μανωλιτσάκης (ΕΣΚΑΚ), Στέλιος Καρκανάκης,(ΕΚΑΣΚ) Κωνσταντίνος Καραπιπέρης, Δημήτρης Καρατσώρης, Δημήτρης Κόγκας, Σάββας Αραπατσάνης (ΕΣΚΑΒΔΕ).




Πηγή: http://www.agrinionews.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου