.

.

.

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Ποιον βουλευτή τίμησε η Σπολάιτα



Έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (που μάλιστα εκλέγεται στην Κοζάνη) τίμησε η Σπολάιτα. Κι αν ακούγεται ελαφρώς παράδοξο τέτοια εποχή να τιμώνται… βουλευτές, σπεύδουμε να αναφέρουμε πως η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι ιδιαίτερη από κάθε άποψη.
Γιατί η Σπολάιτα τίμησε ένα άξιο τέκνο της, μια εξαιρετική προσωπικότητα που έδωσε τα διαπιστευτήρια με σημαντική διαδρομή στον ελληνικό στρατό αλλά και με την εν γένει παρουσία στο δημόσιο βίο.
Ο λόγος για αντιστράτηγο εν αποστρατεία και επίτιμο

διοικητή του Α΄Σώματος Στρατού Γιώργο Ντζιμάνη, που τιμήθηκε το περασμένο Σάββατο στα πλαίσια της χοροεσπερίδας του Πολιτιστικού-Εξωραϊστικού Σύλλογου Σπολάιτας “Η Αγία Παρασκευή”.
Γεννημένος πριν 56χρονια στη Σπολάιτα , πήρε πτυχίο από τη Σχολή Πολέμου, τη Σχολή Εθνικής Άμυνας ενώ έκανε μεταπτυχιακό στις στρατηγικές και διπλωματικές σπουδές στο Παρίσι.   Τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε με τα κοινά στην Κοζάνη όπου διαμένει μόνιμα και τον περασμένο Σεπτέμβριο εξελέγη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.,
Ο Γιώργος Ντζιμάνης βρέθηκε με την οικογένεια του στο Αγρίνιο, τιμήθηκε από τους συγχωριανούς του και ευχαριστώντας τους εκφώνησε μια ομιλία που άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον όσοι παρέστησαν στην εκδήλωση.



Πηγή ανάρτησης: agrinionews.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου