.

.

.

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Κάλεσμα απο τον Πολ. Συλ. "ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ" στην παράσταση «Οι φορεσιές μου ξαναχορεύουν»



Το Χοροθέατρο «Δόρα Στράτου» σε συνέχεια της επιτυχημένης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε πέρσι, διοργανώνει το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 στο Λόφο Φιλοπάππου παράσταση αφιερωμένη στον
εξωτερικό συνεργάτη του Νίκο Πλακίδα με θέμα: «Οι φορεσιές μου ξαναχορεύουν» Συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα θα χορέψουν .
Μεταξύ αυτών και το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναιτωλίου «Χρήστος Καπράλος»
Οι φίλοι μας που κατοικούν στην Αθήνα και επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση ας θέσουν υπόψη τους τις ακόλουθες πληροφορίες .

Το κηποθέατρο βρίσκεται απέναντι από την Ακρόπολη, στην πίσω πλευρά του Λόφου Φιλοπάππου. 
 Με τα πόδια: Απέναντι από την Ακρόπολη, από το τέρμα του πεζόδρομου της Διονυσίου Αρεοπαγίτου προς τον Αγ. Δημήτρη Λουμπαρδιάρη, ακολουθείτε τις πινακίδες. Με το μετρό: Σταθμός "Ακρόπολη". Από την Πλάκα, τέρμα του πεζόδρομου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, απέναντι από την είσοδο της Ακρόπολης. Με το μετρό: Σταθμός "Ακρόπολη". Από το Σταθμό, Μακρυγιάννη, Μισαραλιώτου, Τσάμη Καρατάσου, Φιλοπάππου, Αρακύνθου Με το μετρό: Σταθμός "Φιξ". Από το Σταθμό, Συγγρού, Α.Ζίνη, Γκουφιέ, Ορλώφ, Φιλοπάππου, Αρακύνθου Με τον ηλεκτρικό : Σταθμός "Πετράλωνα" Με λεωφορείο: τρόλλεϊ 15 μέχρι την Πλατεία Φιλοπάππου, ή γραμμή 230 Ακρόπολη-Ζωγράφου Με αυτοκίνητο: περιφερειακός του Φιλοπάππου, από το εστιατόριο “Διόνυσος” ή από Πετράλωνα. Υπάρχει μεγάλος χώρος στάθμευσης. Έναρξη παράστασης: 20.30 μ.μ. Γενική είσοδος 5 €. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.


Τηλέφωνο επικοινωνίας στα γραφεία του θεάτρου: κ. Καλαντζής τηλ. 210 3244395



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου