.

.

.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Tο τμήμα γυμναστικής γυναικών Παναιτωλίου, στις εκδηλώσεις του Δήμου Αγρινιου για την λήξη των προγραμμάτων του



Την Πέμπτη 2-6-2016 το τμήμα γυμναστικής γυναικών Παναιτωλίου συμμετείχε στις εκδηλώσεις του Δήμου Αγρινιου για την λήξη των προγραμμάτων του.
 
Η παρουσίαση έγινε στον κινηματογράφο Ελληνις με την συμμετοχή και κοριτσιών απο το τμήμα AEROBIC Αγρινίου και την καθοδήγηση της καθηγήτριας φυσικής αγωγης κ. Λένας Σταθοκοστοπούλου.
Οι γυναίκες της ομάδας με περίσσεια ενέργεια και ζωντάνια ανέβηκαν στη σκηνή και έδειξαν ένα μικρό δείγμα της δουλείας που έγινε την χρονιά που μας πέρασε.
Οι γυναίκες του Παναιτωλίου με την συμμετοχή τους στη παράσταση αυτή θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες και ειδικά στις γυναίκες που ζουν και
έργάζονται σε μικρές περιοχές όπως ειναι το Παναιτώλιο. 
 
Το μήνυμα ήταν ηχηρό και αφορούσε την υγεία και την ευεξία όλων και ειδικά της γυναίκας:
 
Ολοι γνώρίζουν τι προσφέρει η γυμναστική στον άνθρωπο ,Όταν κάποιος ασκείται μ ειώνει τις , , πιθανότητες για καρδιακές ασθένειες οστεοπόρωση πίεση, παχυσαρκία κ.α.
Η άσκηση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και με την ψυχική υγεία του ατόμου.
Οποιος ασκείτε διαχειρίζετε πιο αποταλεσματικά θυμό, σύγχυση, άγχος, φόβο στρες και έχει λιγότερες
πιθανότητες να πάθει κατάθλιψη,Εκτιμά και έχει πίστη στον εαυτό του και στις δυνάμεις του και αποκτά υγιείς συνήθειες αποφεύγοντας καταχρήσεις και εξαρτήσεις
 
 
Για όλους αυτούς τους λόγους απευθύνόμαστε στη κάθε γυναίκα του χωρίου μας. 
Η κάθε μία από μας ειναι πολύτιμή για την οικογενειά της. Εχει χρέος λοιπόν πρώτα στον εαυτό της και σε αυτούς που την αγαπούν να φροντίζει για την σωματική και ψυχική της υγεία.
 
Θέλουμε να ελπίζουμε οτι ο Δήμος Αγρινίου θα συνεχίσει τα προγράμματα για την γυναίκα και ότι η ομάδα μας θα μεγαλώσει,πάντα με την καθοδήγηση της κ Σταθοκωστοπούλου που με την ζωντάνια της και την άρτια καταρτισή της αποτελέι την ψυχή του τμήματός. 
Σας περιμένουμε τον Σεπτεμβρη για pilates aerobic και yoga









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου