.

.

.

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Κακοποιημένα και γδαρμένα σκυλιά βρέθηκαν σε χωράφι στο Παναιτώλιο (Σκληρές εικόνες)



Με ανάρτηση στην σελίδα της στο Facebook σήμερα η "Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου" κάνει λόγο για περιστατικό κακοποίησης σκύλων στο Παναιτώλιο, αναρτώντας
ταυτόχρονα και κάποιες "σκληρές" φωτογραφίες απο το σημείο που βρέθηκαν τα κακοποιημένα ζώα.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τι ακριβώς γράφει η "Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου" καθώς και τις φωτογραφίες που ανάρτησε...

(Το PanaitolioNews καταδικάζει αυτές τις απαράδεκτες συμπεριφορές απέναντι στα ζώα, αλλά επειδή τα ζώα βρέθηκαν σε χωράφι κοντά στον παιδικό σταθμό του Παναιτωλίου, δεν βεβαιώνει οτι εχει γίνει η καταδικαστέα ενέργεια απο Παναιτωλιώτη, αλλά μπορεί κάποιος να τα άφησε στο συγκεκριμένο σημείο.

Έτσι, για να μην καταδικάζουμε τους κατοίκους του Παναιτωλίου, για κάτι που μπορεί να έχει γίνει απο οποιονδήποτε, αφού δεν υπάρχουν ακόμη αποδείξεις για το "έγκλημα".)

(ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Συγνωμη για αυτο το αποτροπαιο θεαμα αλλα για αλλη μια φορα ειμαστε αναγκασμενοι να ανεβασουμε αυτο που αντικρισαμε σημερα...Σε ενα μερος στο Παναιτωλιο σκυλια φολιασμενα,γδαρμενα και βιασμενα απο ''ανθρωπους''...Σας τα δειχνουμε για να καταλαβει ο κοσμος οτι οποιος βλεπει κατι πρεπει επιτελους ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...Αν δεν λυπαται καποιος που βλεπει κατι τετοιο αυτες τις ψυχες,τουλαχιστον να σκεφτει οτι αυτοι που κανουν τετοια πραγματα,σημερα το κανουν στα ζωα και αυριο μπορει να το κανουν στα παιδια καποιου...ΜΙΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...)












5 σχόλια:

  1. Εχετε δικιο....μπορει να περασε εναs Θεσσαλονικιοs κ να τα πεταξε...Ο Γαλαταs του νομου Χανιων μετα απο παρομοια περιστατικα με φολεs κηρυχτηκε ανεπιθυμητοs απο τονs τουριστεs!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλουν να τους φερθούν και σε αυτούς έτσι.Nτροπη τος.

      Διαγραφή
    2. Θέλουν να τους φερθούν και σε αυτούς έτσι.Nτροπη τος.

      Διαγραφή
  2. Εχετε δικιο....μπορει να περασε εναs Θεσσαλονικιοs κ να τα πεταξε...Ο Γαλαταs του νομου Χανιων μετα απο παρομοια περιστατικα με φολεs κηρυχτηκε ανεπιθυμητοs απο τονs τουριστεs!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντρεπομαι να πω οτι καταγομαι απο το Παναιτωλιο.Αυτος που το εκανε ειναι απλα ελεεινος.Του ευχομαι να παθει τα ιδια απο αγελη σκυλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή