.

.

.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο δημόσιος θηλασμός στο Αγρίνιο






O τρίτος σε σειρά και για δεύτερη χρονιά φέτος  δημόσιος θηλασμός της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ και ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ  ομάδας ‘’ΜΗΤΕΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ’’ https://www.facebook.com/groups/motherwoman.aitoloakarnanias/?ref=bookmarks χτες στο Αγρίνιο, ημέρα Κυριακή (6/11), και συγκεκριμένα στο Εντευκτήριο του Τρένου υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου πραγματοποιήθηκε και ξεπέρασε κάθε μας προσδοκία! 

Συγκεντρώθηκαν περίπου
25 μαμάδες μαζί με τους υπέροχους μπαμπάδες και τα υπέροχα παιδιά τους, εκ των οποίων 15 θηλάζουσες και δημόσια θήλασαμε 11 μαμάδες!! Οι μαμάδες που δεν θήλασαν έφυγαν πριν την καταμέτρηση λόγω άλλων υποχρεώσεών τους.
 


Και  στους τρεις δημόσιους θηλασμούς μας που έλαβαν χώρα σε Μεσολόγγι (2/11) , Ναύπακτο (για πρώτη χρονιά φέτος)  και Αγρίνιο συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 50 ΜΑΜΑΔΕΣ εκ των οποίων οι 25 ΘΗΛΑΖΟΥΣΕΣ και θήλασαν συνολικά  ΔΗΜΟΣΙΑ 17 ΜΑΜΑΔΕΣ.
 Έτσι ,λοιπόν, περισσότερες από 50 μητέρες είπαν ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΑΜΠΟΥ , όχι στην αποξένωση και στον περιορισμό της θηλάζουσας μητέρας, όχι στην επικριτική στάση απέναντι σε μία μητέρα που επιλέγει και επιθυμεί να θηλάσει δημόσια το παιδί της, όχι στον θηλασμό σε τουαλέτες ή αυτοκίνητα! Όπως εμείς οι ενήλικες έχουμε δικαίωμα στην σίτιση σε ένα αξιοπρεπές μέρος, έτσι και τα παιδιά μας έχουν αναφαίρετο δικαίωμα στην σίτισή τους σε οποιοδήποτε μέρος. Αυτό το δικαίωμα η ομάδα «Μητέρες – Γυναίκες του Νομού Αιτωλοακαρνανίας» διεκδίκησε με τους τρεις δημόσιους θηλασμούς της και είμαστε ικανοποιημένες που το κάλεσμά μας είχε ανταπόκριση και έτσι δώσαμε το δικό μας ηχηρό μήνυμα!
Οι δημόσιοι θηλασμοί μας είχαν περισσότερο ενημερωτικό χαρακτήρα και χαιρόμαστε που ήρθαν μαμάδες και μη θηλάζουσες , αλλά και εγκυούλες, για να ενημερωθούν.

Οι δράσεις μας είναι εθελοντικές και χωρίς την βοήθεια και άλλων εθελοντών δεν θα μπορούσαμε να φέρουμε εις πέρας τους δημόσιους θηλασμούς μας! Έτσι λοιπόν, να ευχαριστήσουμε τους Δήμους Μεσολογγίου και Αγρινίου για την παραχώρηση των χώρων όπου επιλέξαμε να πραγματοποιηθούν οι δημόσιοι θηλασμοί μας για φέτος, τα τοπικά blogs και εφημερίδες για την προβολή των δράσεών μας, το Ινστιτούτο Υγείας και Παιδιού και Αλκυόνη για τα έντυπα ενημερωτικά εγχειρίδια, και όχι μόνο, που μας πρόσφεραν καθώς επίσης να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ΟΛΟΥΣ τους χορηγούς μας που μας βοήθησαν ώστε να κάνουμε τις εκδηλώσεις μας πραγματικότητα! Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε τις υπέροχες εθελόντριες μητέρες μας οι οποίες μας στήριξαν και μας βοήθησαν ώστε να μοιραστούν οι αφίσες μας και όχι μόνο!

Ευχόμαστε και του χρόνου οι  "ΜΗΤΕΡΕΣ - ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ"  να συνεχίσουν να είναι ενωμένες, ακόμη πιο δυνατές και δυναμικές και με ακόμη περισσότερη διάθεση για περισσότερα πράγματα και εκπλήξεις στους δημόσιους θηλασμούς μας!!

 ‘’ΜΗΤΕΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ’’







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου