.

.

.

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Η Αστυνομία για την χασισοφυτεία στο Παναιτώλιο και στο Αγρίνιο (video-φωτο)


Συνεχίζονται οι συλλήψεις καλλιεργητών ναρκωτικών στη Δυτική Ελλάδα
Οι δράστες εντοπίστηκαν σε
οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ενώ κατασχέθηκαν (44) δενδρύλλια κάνναβης
Τα φυτά, τα οποία ήταν σε πλήρη ανάπτυξη, καλλιεργούνταν σε περιφραγμένα αγροκτήματα των δραστών καλυπτόμενα από θερμοκήπια
Υπενθυμίζεται, ότι προχθές στον Ερύμανθο Αχαΐας, είχε συλληφθεί ένας ακόμα καλλιεργητής και είχαν κατασχεθεί 109 δενδρύλλια κάνναβης και 10 κιλά περίπου της ίδιας ουσίας
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας υπενθυμίζει στους συμπολίτες μας για τα ναρκωτικά :
« Μείνετε μακριά »
Δυο ακόμα καλλιεργητές ναρκωτικών συνελήφθησαν στη Δυτική Ελλάδα, ενώ η σύλληψη τους είναι αποτέλεσμα οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου.
Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν χθες (10-7-2017) το μεσημέρι, στο Αγρίνιο και στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, δυο 50χρονοι ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε περιφραγμένο αγρόκτημα του ενός δράστη στο Παναιτώλιο, σαράντα δυο δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούσε κρυμμένα ανάμεσα σε δυο θερμοκήπια.
Στη συνέχεια σε επίσης περιφραγμένο αγρόκτημα του άλλου δράστη στο Γιαννούζι Αγρινίου, όπου οι δυο συλληφθέντες καλλιεργούσαν μαζί κηπευτικά, βρέθηκαν μέσα σε θερμοκήπιο δυο ακόμα δενδρύλλια κάνναβης.
Στην κατοχή των δυο ημεδαπών και σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους στο Αγρίνιο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:
  • Το χρηματικό ποσό των 7.800 ευρώ
  • Δυο κινητά τηλέφωνα με ισάριθμες κάρτες sim και
  • Κλειδιά από τα αγροκτήματα
Σημειώνεται ότι, όλα τα δενδρύλλια που εκριζώθηκαν ήταν σε πλήρη ανάπτυξη, ενώ το ύψος τους κυμαινόταν από ενάμισι έως και τρία μέτρα περίπου.
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας για μια ακόμα φορά συμβουλεύει τους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα τους νέους να μείνουν μακριά από τα ναρκωτικά υπενθυμίζοντας τους το πρόσφατο σποτ της Ελληνικής Αστυνομίας, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο αστυνομικός σκύλος – ανιχνευτής ναρκωτικών, «Κάλιμαν».
Σχετικό link από τον λογαριασμό της Ελληνικής Αστυνομίας στο facebook :
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου