.

.

.

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Κώστας Κατσαρής: Η κατάσταση είναι τραγική



Με ευθείες βολές για την κατάσταση που επικρατεί στους καποδιστριακούς δήμους και πιο συγκεκριμένα στον Δήμο Αγρινίου και για προβλήματα που δεν επιλύονται κάνει λόγο ο πρώην Δήμαρχος Θεστιέων Κώστας Κατσαρής, με ανάρτηση στην
προσωπική του σελίδα στο facebook.

Αναρτεί μάλιστα και φωτογραφίες με την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή στα Αμπάρια Παναιτωλίου.

Δείτε πιο κάτω όλο το κείμενο καθώς και φωτογραφίες από την σελίδα του πρώην δημάρχου Κώστα Κατσαρή.....

"Η κατάσταση που επικρατεί στους πρώην καποδιστριακούς δήμους είναι τραγική. Εχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους και δεν ασχολείται κανείς. 
Τεράστια τα προβλήματα που δεν επιλύονται. 

Οι περισσότεροι δήμοι έχουν έλλειψη νερού, πχ δήμος Παρακαμπυλίων, Καινούργιο, Παναιτώλιο και το πρόβλημα είναι στην κακή διαχείρηση. 

Υδροδοτούν μια περιοχή και καλά κάνουν. Πρώτα όμως πρέπει να γνωρίζουν οτι πρέπει να αυξήσουν τη διάμετρο του αγωγού και μετά να προχωρήσουν σε επέκταση. 

Προβλήματα τα οποία δεν αντιμετωπίζονται από κανέναν, ούτε για αλλαγή μιας λάμπας.

Για τους δε δρόμους δεν κάνω κουβέντα, ούτε μια λακούβα δεν μπορούν να βουλώσουν. 

Επίσης οι αγροτικοί δρόμοι είναι απροσπέλαστοι και έχουν γίνει σκουπιδότοποι."








2 σχόλια:

  1. Σώπα σώπα τι έγινε εμφανιστηκε?? Το Ιατρείο που έφτιαξε στο παναιτωλιο το θυμάται??? Γιατί αποταν το έφτιαξε και μετά εξαφανίστηκαν όλοι αυτοί... Τόσαχρόνια τα χορτάρια καθαρίζονται απ'τη γειτονιά... Που είναι αυτοί η δεξιοί που κοιτάνε μπροστά? Γιατί φωνάζει αφού είναι το ίδιο κόμμα που υποστηρίζει πάνω... Ρε δεν ντρεπόμαστε λιγάκι λέω εγώ.....!!! Ότι θυμάται ο καθένας????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το προβλημα δεν ειναι μονο πολιτικο, το προβλημα στο μεγαλυτερο μερος του ειναι παιδειας των πολιτων,οταν ο δημος θα βαλει λαμπα καποιος θα την σπασει οταν θα βαλει καδο θα πετανε τα σκουπιδια στην λιμνη ειτε θα σπασουν τον καδο, ας ειμαστε σωστοι εμεις πρωτα κι ας αφησουμε τους πολιτικους αρχοντες να διεκδικουν τις ψηφους τους.Η αλλαγη πρωτα πρωτα πρεπει να γινει στην νοοτροπια του κοσμου τα αλλα πανε μετα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή