.

.

.

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Αρχαία Ολυμπία... Υπό τους ήχους της μουσικής του Παναιτωλιώτη συνθέτη Γιάννη Ψειμάδα η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Πιεονγκτσάνγκ 2018» (PyeongChang 2018).


Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στις 11.30πμ, θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία, η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Χειμερινούς
Ολυμπιακούς Αγώνες «Πιεονγκτσάνγκ 2018» (PyeongChang 2018)

Για ακόμη μια φορά θα πραγματοποιηθεί τελετουργικό από την Πρωθιέρεια Κατερίνα Λέχου και τις Ιέρειες, που έχει εμπνευστεί η Χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου υπό τους ήχους της μουσικής του Παναιτωλιώτη συνθέτη Γιάννη Ψειμάδα.

 
Μετά το πέρας της επταήμερης λαμπαδηδρομίας επί ελληνικού εδάφους, το Ολυμπιακό Φως θα παραδοθεί στην Οργανωτική Επιτροπή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της Νότιας Κορέας, στις 31 Οκτωβρίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

H 23η Χειμερινή Ολυμπιάδα θα διεξαχθεί στην πόλη Πιόνγκτσανγκ της Νότιας Κορέας το διάστημα από 9 έως 25 Φεβρουαρίου 2018.
Όπως και στην περσινή τελετή Αφής για τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, θα υπάρξουν παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις από το δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και άλλων φορέων.












 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου